A gyerektabor-kereso.hu idén számos új fejlesztéssel rukkolt elő. Az új fejlesztések elősegítik, hogy a tábort keresők és a tábort szervezők könnyebben egymásra találhassanak.

Az ország legnagyobb gyerektábor kereső oldalát 2013-ban kezdte el készíteni egy háromgyerekes házaspár. A családfő megunta, hogy a legnagyobb gyereknek több tucat weboldal megnyitása után sem tudott tábort találni. Nem volt olyan oldal, ahol a táborokat megfelelő minőségben és mennyiségben, azok tematikája szerint összegezték volna. 

A gyerektábor-kereso.hu ötlete a család legkisebb babájával egy időben született és 8 hónapnyi fejlesztés és adatfeldolgozás után, 2014. áprilisában készült el a jelenlegi formájában.     

A cikk írásának idején a weboldalon 51 kategóriában 1000 tábor közel 3000 turnusából lehet tábort választani az ország minden részéből. A táborok adatlapján fel van tüntetve többek közt az ajánlott korosztály, a tábor programja, egyenes link a Facebook oldalakra, fotók és videók, ahogy az aktuális turnusok és turnusárak is.
A weboldalon részletes kereső segíti a táborok megtalálhatóságát. A keresések évszak, korcsoport, ár és helyszín alapján is szűrhetőek.
Főbb fejlesztéseinkről röviden:

Részletes kereső:
Mostantól sokkal több szempont alapján kereshetőek a táborok: évszak, tábor típusa, táborozó életkora, kategória, ársáv és helyszín alapján. A helyszínek mellett a népszerűbb nyaraló régiókat is felvettük a lista élére. A találatok térképen jelennek meg, ami különösen akkor előnyös, ha helyszín alapján keresünk tábort.

Részletes kereső -gyerektabor-kereso.hu


SSL bevezetése

A weboldal használóinak biztonságosabb böngészése érdekében a weboldal mostantól https kapcsolat alatt érhető el.

SSL - gyerektabor-kereso.hu

Napi táborok
Sok napközis tábor lehetőséget ad rá kicsit magasabb díj ellenében, hogy a táborban 1-2 napra is részt vegyen a csemete. Ezeket eddig a leírásban tüntettük fel. Mostantól a bentlakásos és napközis táborozási lehetőségek mellett az egynapos táborok is megjelentek a tabor-kereso.hu részletes keresőjében.

Egynapos táborok - gyerektabor-kereso.hu


Őszi, téli és tavaszi táborok:
Eddigi főleg a nyári táborokra koncentráltunk, azok népszerűesége miatt. Mivel egyre több igény merül fel őszi, téli, és tavaszi táborokra, ezért egyre több ilyen tábort szerveznek. Ennek megfelelően az idei évtől szezononként kereshetőek a táborok. Érdemes előre megnézni, sok tábor már nyár közepén megadja őszi turnusainak adatait is.


Az alábbi funkciókkal elsősorban a táborszervezőknek szerettünk volna kedveskedni:

Bemutatkozás az adatlapon
Megjelent a táborok adatlapján a Bemutatkozás gomb, ahol lehetőség van a tábort tartó személyzetet bemutatni. Ők fognak vigyázni a gyerekekre a tábor során, a szülők szívesen megismernék őket.

Tábor szervező bemutatkozik - gyerektabor-kereso.hu


Elnevezhető turnusok
Végre lehetővé vált a turnusok mellé odaírni a címét, vagy a témáját, vagy egyéb kiegészítő információt. Több tábor esetében jellemző volt, hogy a turnusok mellé kiegészítő információ is megjelent.

Turnus elnevezés tábor adatlapján - gyerektabor-kereso.hu


Állítható turnus státuszok
A turnusininformációknál mostantól jelölhető, ha betelt, vagy elmarad. Ennek segítségével a táborozni vágyók többé nem fognak olyan turnus miatt keresni, ami már betelt.

Tábor turnusa megteltHa bármilyen ötleted lenne, vagy ha szeretnél valamit az oldalra, írj nekünk az oldal alján található címre. Ha lehetséges, akkor megvalósítjuk. :-)