A táborok adatait minden évben aktualizálni kell. Új informaciók, aktuális éves adatok: árak, turnusok, bemutatkozás, leírás, képek, videók, kedvezmények... Bár ez rengeteg munka tud lenni, minél hamarabb a tábort keresők rendelkezésére áll a friss információ, annál jobban fog teljesíteni a tábor. A sok teendő közt gyakran felmerül az igény, hogy bár megcsinálná valaki helyettünk...

A tábor adatlapok aktualizásálására két lehetőség áll rendelkezésedre:


1. Megcsináltatod velünk pár perc alatt

A folyamat rendkívül egyszerű: Elküldöd nekünk  az aktuális adatokat Express beküldésként, és mi aktualizáljuk az adatokat. Az Express beküldés díja 5000 ft. Természetesen arra is van lehetőség, hogy e-mail-en Express frissítést kérj. Ilyenkor az általad küldött link alapján aktualizáljuk az adatokat. Ha URL alapján szeretnéd az aktualizálást, írd meg, hogy Express frissítést kérsz. Írd meg a tábor URL-jét a gyerektabor-kereso.hu-n, azt az URL-t ahonnan az adatokat frissíthetjük, továbbá szükségünk lesz a megrendelő nevére, címére és céges adószámára is, ha rendelkezik vele.
Ha Expressz frissítést igényelsz, akkor a megrendeléssel egyidőben "Ajánlott tábor" csomagunkat 9000 ft-os listaár helyett 3000 ft díjért kérheted a frissítés mellé.

Milyen esetekben érdemes a frissítést megrendelni?

- Ha szeretnéd hogy gyorsan kint legyen minden friss adat
- Ha kevés az időd és szeretnéd inkább a tábor szervezésre fordítani
- Ha szeretnéd az adatlap minden mezőjéből kihozni a maximumot
- Ha szeretnél az oldalon a keresőben jobban szerepelni, ha szeretnéd a megtalálhatóságodat még jobban elősegíteni
- Ha szeretnéd a gyors frissítés mellé az Ajánlott táborok csomagot kedvezménye áron megrendelni adatlapodhoz
2. Önállóan a segítségünk nélkül a biztosított segédletekkel

Ha önállóan szeretnéd az adatlapot aktualizálni, ehhez az oldal alján a táborszervezőknek szóló tartalmak közt találsz segítséget. A leírtakat végrehajtva frissítheted az adatlapot. Kérjük kiemelten ügyelj a segédletekben leírtak és az ÁSZF betartására.