Hőscincér barkács és alkotó tábor
Hőscincér barkács és alkotó tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2151 Fót, Vörösmarty tér 2
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203826646
Napközis ár
29 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-14
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ebbe a táborba minden olyan gyermeket várunk, aki kipróbálná magát egy hét kalandozásban. A nagy felfedezések korába pillantunk bele, amikor a világ kinyílt az európai ember számára, amikor számtalan új dolgot fedezett fel a földgolyón, és ezen keresztül önmagában is.
Célunk, hogy új ismereteket adjunk át, amivel felkeltjük táborozóink érdeklődését, szabaddá tesszük fantáziavilágukat, megmozgatjuk alkotásra váró kezeiket, és jó hangulatot teremtünk.

Minden nap egy új történet veszi kezdetét, amihez szorosan kapcsolódik a műhelymunka (kézműves foglalkozás) és a játék. Fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot és tevékenységet, a közös munkálkodásban pedig erősíthetik egymást. A különböző korosztályoknak más-más mélységben, más-más szavakkal és tevékenységekkel adjuk át ugyanazt azt élményt, hogy elkerüljük felesleges megterhelésüket, és a megtapasztalás és felismerés gyermeki örömét élhessék át

Tervezett programok:
- Egy tengeri hajó fedélzetén végigjárhatjuk a fűszerek útját, megismerhetjük a csokoládé történetét, a kor technikai vívmányainak csodálatos világát.
- Kincset keresünk majd egy régi titkos térkép segítségével, és különleges számháborúban foglalunk el egy lakatlan szigetet.
- Amerika felfedezésén keresztül az Indiánok világába pillantunk bele, használati tárgyakat, ékszereket készítünk.
- Fából hozunk létre fegyvereket, tárgyakat (hajó, ágyú, puska). Megtanulunk megtervezni, megmunkálni, összeállítani.
- Rézdrótból, gyöngyökből, tollakból, gyapjúból, bőrökből ékszereket alkotunk.
- A kor keleti birodalmait drámajátékokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek.
- Lesz olyan munkánk is, melynek előállítása egy egész hetet vesz igénybe, mert újra és újra vissza kell térni a munkafolyamatokhoz, és készítünk olyan tárgyakat is, ami egy-két óra alatt megalkotható.
A műhelymunka mellett lesz lehetőség a szabadban a kötetlenebb programokban részt venni, és játszani is.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés