BandáZOO Tábor
BandáZOO Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 6328 Dunapataj
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302431097
Bentlakásos ár
60 000 Ft
Napközis ár
27 000 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvér és / vagy barát kedvezmény
Ajánlott életkor
10-18
Első tábor éve
2016
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Laza, baráti tábort ajánlunk gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt, ahol a sok program mellett igazán hasznos dolgokat tanulhatsz!

A szállásunkról bővebben:

A vendégház a környék egyik legnívósabb szálláshelye, 50 méterre a Szelidi-tótól. Vize fürdőzésre kiválóan alkalmas, strandjai gyermekek részére kifejezetten ideálisak.  A Vendégház 34 férőhelyes. Minden szobához van fürdőszoba, WC. Udvara biztonságosan körbekerített és parkosított. Szállásadóink egyéni étkezési igényre is gondosan ügyelnek, így érzékenység vagy allergia, netán vegetáriánus étrend sem okoz problémát!

BandáZOO Programok:

- Minden nap más állat tematikus bemutatása, Keindl Gábor vadállatszakértő előadása a felelős állattartásról (pl. sárkánygyík, afrikai fehérhasú törpesün, óriáskígyó, agár) Az állatok kézhez szoktatott, egészséges és szocializáltak, akik velünk nyaralnak mindvégig, természetesen ügyelve az Ő és a táborozók biztonságos pihenésére. Gábor mesélni fog veszélyes és minden napi élethelyzetéről és megmutatja miként kell napi szinten az állatokról gondoskodni.

- Kékmoszat Tanösvényen kirándulunk, ahol 12 állomásból álló tanösvény bemutatja a tókeletkezését, a víz jellegzetességeit és a benne élő élőlényeket, valamint a környező területek élővilágát.

- Bakodpusztai Csikóstanya: a szállástól lovaskocsival közelítjük meg a pusztaromantikát, ahol frissítő üdítőkkel, igazi házi kóstolókkal fogadnak bennünket. Majd egy csikós lovasbemutató után a táborlakók megmérettetik magukat a pusztaolimpián! Ezt követően megismerkedünk a tanyavilág állataival, bátrabbak lóhátra is pattanhatnak, majd lovas kocsikázunk még egy kicsit..

- Makkai Miklós bűvész elvarázsol bennünket és bemutatja trükkjeit. Bevezetve bennünket misztikus világába
- Strandolás, vízijátékok minden mennyiségben
- Csapatépítőjátékok
- Kézműves foglalkozások

Bízunk benne, hogy részletes ajánlatunk meghozta a kedvet és együtt tölthetünk egy tartalmas, vidám és szórakoztató hetet! :)
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés