Közösségépítő kalandtábor a festői Piliscsabán
Közösségépítő kalandtábor a festői Piliscsabán
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702093307
Bentlakásos ár
41 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000,- Ft testvérkedvezmény; 3000,- Ft csoportos kedvezmény, 3000,- Ft KÖSZI Nagykövet kedvezmény, 6000,- Ft NOÉ-kedvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. A szervezők mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református fele-kezetekhez tartoznak. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
Leírás
Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy élményekben gazdag nyári héten át. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

A 21. KÖSZI Napvető kalandtábor korosztálya: 3-8. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Idei témánk: Legyetek jók, ha tudtok!
Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető kalandtáborban a jóság pajzsát magunkra véve szembeszállunk a sötét oldallal, még a saját rossz érzéseinkkel is. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, magunk is elvarázsolódunk az Elvarázsolt Kastélyban, megmentjük a világot az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében . Énekelve, nevetve, táncolva és kalandozva, nagy csapatjátékokkal és izgalmas vetélkedőkkel vár a KÖSZI Napvető kalandtábor!

Táborhely:
A tábort Piliscsabán, a Béthel Otthonban rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel Otthon egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra.

Étkezés:
A táborozók minden nap 5-ször helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak:

reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea;
ebéd: meleg étel;
uzsonna: gyümölcs;
vacsora: meleg étel vagy kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea;
pótvacsora: kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea.

Költséghozzájárulás:
Minél korábban jelentkezel és utalod át a költséghozzájárulást, annál kevesebbet kell fizetned!

A költséghozzájárulások és jelentkezési határidők a KÖSZI Napvető kalandtáborban az alábbiak:
Megfontolt Mókus jelentkezési időszak: 2017. április 14. – 2017. június 06.
Fizetendő költséghozzájárulás: 38.000 Ft
Tétova Teknős jelentkezési időszak: 2017. június 07. – 2017. július 21.
Fizetendő költséghozzájárulás: 41.000 Ft
Lomha Lajhár jelentkezési időszak: 2017. július 22. – 2017. augusztus 04.
Fizetendő költséghozzájárulás: 47.000 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

Kedvezmények:
A fenti költséghozzájárulást csökkentheted akár 10.000 Ft-tal is, ha többen együtt jelentkeztek a táborba, ha elhívod testvéredet vagy egy olyan új táborozót hozol, aki még sohasem volt KÖSZI-táborban. A kedvezmények tehát összevonhatók (maximum 10.000 Ft értékben), azaz minél több táborozót mozgósítasz, annál több kedvezményt kapsz, de egy általad mozgósított táborozó után csak egyféle kedvezményt kaphatsz.
​A Csoportos kedvezmény igénybevételét már a Jelentkezési lapon jelezni kell. A Testvérkedvezmény és a KÖSZI Nagykövet kedvezmény azután is igénybe vehető, miután kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor is emailben jelezni kell ezt.
NOE-kedvezmény: Amennyiben a szülők tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 6.000 Ft kedvezmény kapható.

Költséghozzájárulások, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés