Izgő-Mozgó Kalandtábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3412 Bogács, Rákóczi utca 67.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309643626
Bentlakásos ár
25 800 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (csak egyéni jelentkezőknek!) Két testvér esetén 23.200 Ft/fő (10%) Három testvér esetén 22.000 Ft/fő, (15%) Négy testvér esetén 20% kedvezmény: 20.700 Ft/fő (20%)
Ajánlott életkor
8-14
Első tábor éve
1996
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szervezetünk oktatási-nevelési tevékenységgel, táboroztatással, szállásadással, étkeztetéssel, erdei iskolák, kirándulások, illetve egyéb kulturális és szabadidős rendezvények szervezésével foglalkozik. Egyesületünket pedagógus kollégáinkkal 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben biztosíthassunk tartalmas szabadidős tevékenységeket, ismeretterjesztő és közösségépítő programokat gyermekek, illetve az ifjúsági korosztály számára. Munkánk során arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon szervezzünk szabadidős, sport és oktatási programokat, erdei iskolákat, nyári táborokat, kirándulásokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, a gyermeki személyiség fejlesztésére, a tanulók ismereteinek bővítésére.
Leírás
Az Izgő-mozgó kalandtábor változatos programokkal várja a gyerekeket. A tavalyi évhez képest, bővült és természetesen frissült is  a foglalkozások köre. Az idén lesz  erdei kincskeresés GPS használatával,  kézművesség, éjszakai túra, de nem hiányozhat a strandolás és az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem. Meglátogatjuk a Harsányi Kalandparkot is, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, bátorságát, kitartását.  Az esti órákban pedig a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a táborozókat.

A TELEPÜLÉSRŐL:

Bogács a Bükk hegység lábánál, a Hór- és a Szoros patak völgyében, a történelmi Eger (16 kdownloadm) és a matyó művészetéről híres Mezőkövesd (11 km) között fekszik. A természeti látnivalókban és régi emlékekben bővelkedő község hírnevét az 1958-ban talált termálvíz alapozta meg, amire termálfürdő épült. A falu határában horgásztó található. A Bükki Nemzeti Park közelsége, a csodálatos gazdag madár- és állatvilág nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogatók számára

HELYE: KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő, Bogács

A szálláshely a fürdőtől 500 méterre, a Zöldvár-tető alatt helyezkedik el

ELHELYEZÉS:

5-6-7-8 ágyas szobákban, illetve 7-8 ágyas faházakban.

Minden szobához, faházhoz saját fürdőszoba, WC tartozik

RÉSZVÉTELI DÍJ:

25.800 Ft/fő/turnus (7 nap/6 éjszaka)

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

a szállást, napi háromszori étkezést,(első nap vacsorától, utolsó nap ebédig, mely hideg-csomag), továbbá az általunk szervezett programok költségeit, beleértve a fürdőbelépő és a Kalandpark költségeit is.

Ágyneműhuzatot, vagy hálózsákot hozni kell!

IZGŐ-MOZGÓ KALANDTÁBOR PROGRAMJA
2017.

1.nap

Délután - este: Tábornyitó, Csapatok kialakítása
Dance-party (A csapatoknak projektorral kivetített táncformációkat kell előadni. A produkciókat zsűri pontozza.)

2.nap

Délelőtt –délután: Kézműves foglalkozás/kincskeresés
A táborozókat 4 csoportba osztjuk. Kézműves foglalkozás két csoportban 1. csoport: edényépítés agyaghurkából 2 csoport: batikolás. A másik két csoport helyismereti portyára megy, GPS használatával . A tevékenységek cserélődnek, így a nap folyamán mindenki részt vesz az összes programban.

Este: „Csokivadászat” az éjszakai erdőben

3.nap

Egész nap: Kirándulás Szomolyára

Elmegyünk egy fazekasműhelybe, illetve megtekintjük a barlanglakásból kialakított tájházat. Megismerkedünk a fazekas mesterséggel, és egy bemutatón is részt veszünk. Útközben megtekintjük a sajátos alakú riolittufa kőtornyokat, a kaptárköveket. Visszafelé szafari busszal utazunk Bogácsra.


Este: Diszkó

4.nap

Egész nap: Harsányi Kalandpark meglátogatása, kalandpálya meghódítása. GPS-es kalandjáték             A táborozókat két csoportba osztjuk az egyik délelőtt a kalandparkban tölti az időt, a másik egy GPS-es játékon vesz részt, délután a csoportokat megcseréljük.

Este: Tábori kaszinó

5.nap

Egész nap: Strandolás
Este:    Éjszakai  „ csillagtúra” a Bükkalján


6.nap:

Délelőtt: Játékos ügyességi vetélkedő sok moz
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés