Kalandtábor zöld környezetben Piliscsabán - Ez állati!
Kalandtábor zöld környezetben Piliscsabán - Ez állati!
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202206096
Bentlakásos ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Csoportos kedvezmény: 3.000 Ft, Testvérkedvezmény: 3.000 Ft, NOE-tagságra kedvezmény: 6.000 Ft
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági táborokat a KÖSZI mögött álló táboroztató csapat. Több mint 20 év tapasztalata áll mögöttünk, mely a dinamikusan változó táborozási igényekhez való alkalmazkodásban biztos támaszként szolgál számunkra. A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak. A KÖSZI-táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, illetve bármely felekezethez való tartozás. Nem célunk senkit meg- illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, miközben életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot kínálunk számukra. A közösséget csapatjátékok, vetélkedők, beszélgetések, a tábor lelki mondanivalóját kiscsoportos kreatív-interaktív foglalkozások biztosítják. Nagy figyelemét fordítunk a gyerekekre, fiatalokra, így maximum öt táborozó jut egy vezetőre. A résztvevők a tábor egészén átívelő 4-8 fős kiscsoportokban működnek együtt egymással, amelyben jobban megismerhetik egymást, és két-két vezető ügyel arra, hogy végig jól érezzék magukat. A táborban minden este kis beszélgetéssel, összegzéssel zárjuk a napot, étkezések előtt, illetve este közösen énekelünk, imádkozunk. Odafigyelünk a gyerekek, fiatalok egyéni igényeire, tekintettel személyiségükre, szociális készségeikre, gyógyszerezésükre, ételallergiájukra vagy más speciális adottságokra. Célunk, hogy minden táborozó megtalálja a maga számára izgalmas elfoglaltságot, és figyelünk arra, hogy hasonló életkorú társaikkal közös szobában barátkozhassanak össze.
Leírás
Van köztük átváltozóművész, baljós hírnök, a cselszövés mestere, és olyan is, aki életet adja a családjáért. Ők a legjobb barátaink, néha mégis félünk tőlük… Mindannyian odavagyunk az állatokért, sokszor szeretnénk olyanok lenni, mint ők, és bármit megtennénk, hogy megszelídítsük őket. A KÖSZI Napvető kalandtáborban idén állatok bőrébe bújhatsz, miközben tanulsz tőlük és közelebb kerülsz az éjszaka követeihez, a veszélyesekhez, a bolondosakhoz és a legönfeláldozóbbakhoz is! Hidd el, igazán állati hét vár Rád!
A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy nyári héten át.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.
Honlap: http://koszi.net/koszi-napveto-kalandtabor/
Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/212268086184871/
Instagram: koszi.toled.jo

Személyes információ: Szabó Rubina
Telefon: +36 20 220 6096
E-mail: koszi@koszi.net
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés