Lovastábor a Pasaréti Honvéd Lovardában
Lovastábor a Pasaréti Honvéd Lovardában
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1026 Budapest, Hidász utca 2/D
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612745719
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Pasaréti Honvéd Lovarda nyári napközis táborokat szervez a szünidő ideje alatt 8 év feletti gyerekek és fiatalok számára.
A résztvevők az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlatban is megismerkednek a lótartás, lóápolás fortélyaival, megtanulják a lóval való helyes bánásmódot és naponta 2 alkalommal lovagolnak (rossz idő esetén a fedeles lovardában). A kezdők futószáras oktatáson, a haladók osztály-lovagláson (kezdő, közép-haladó, haladó csoportbontásban) vesznek részt szakképzett lovas-oktatók irányításával.

A lovaglás időtartama a gyermek tudásszintjétől és terhelhetőségétől függően változhat!
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Nagyon rossz. Kb fél órát lovagoltak, 1x naponta, nem tanultak semmit elméletben sem, csak leordították, hogy rossz a tartása, de nem mutatták meg hogy kellene kijavítani. Az idő többi részében senki nem foglalkozott a gyerekekkel, semmi bemutató, kézműves, örültek, ha tudták hova kell ebédelni menni. A szakképzett oktatót egész nap nem látták, lovaglás alatt sem. Voltak segítők, kislányok, akik odajárnak lovagolni, de ügetni sem tudtak és a boxban lévő lovakat bosszantották unalmukban, be sem mutatkoztak a táborozóknak. Szóval még az idejáró közönség is eléggé fárasztó. A lányom nagyon szereti a lovakat, de ide már kedd reggel sem szívesen jött. Nem lóbarát és nem lovasbarát. NE JÖJJETEK IDE TÁBORBA!!!!