Médiatábor zöld környezetben Piliscsabán - Különleges vagy!
Médiatábor zöld környezetben Piliscsabán - Különleges vagy!
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202206096
Bentlakásos ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Csoportos kedvezmény: 3.000 Ft, Testvérkedvezmény: 3.000 Ft, NOE-tagságra kedvezmény: 6.000 Ft
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági táborokat a KÖSZI mögött álló táboroztató csapat. Több mint 20 év tapasztalata áll mögöttünk, mely a dinamikusan változó táborozási igényekhez való alkalmazkodásban biztos támaszként szolgál számunkra. A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak. A KÖSZI-táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, illetve bármely felekezethez való tartozás. Nem célunk senkit meg- illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, miközben életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot kínálunk számukra. A közösséget csapatjátékok, vetélkedők, beszélgetések, a tábor lelki mondanivalóját kiscsoportos kreatív-interaktív foglalkozások biztosítják. Nagy figyelemét fordítunk a gyerekekre, fiatalokra, így maximum öt táborozó jut egy vezetőre. A résztvevők a tábor egészén átívelő 4-8 fős kiscsoportokban működnek együtt egymással, amelyben jobban megismerhetik egymást, és két-két vezető ügyel arra, hogy végig jól érezzék magukat. A táborban minden este kis beszélgetéssel, összegzéssel zárjuk a napot, étkezések előtt, illetve este közösen énekelünk, imádkozunk. Odafigyelünk a gyerekek, fiatalok egyéni igényeire, tekintettel személyiségükre, szociális készségeikre, gyógyszerezésükre, ételallergiájukra vagy más speciális adottságokra. Célunk, hogy minden táborozó megtalálja a maga számára izgalmas elfoglaltságot, és figyelünk arra, hogy hasonló életkorú társaikkal közös szobában barátkozhassanak össze.
Leírás
Kitűnni a tömegből vagy beállni a sorba? Sokszor kényelmesebb meghúzódni az átlagemberek között, mint megmutatni, milyen vagy igazából? Vagy ez is túltolható, és az egyediség nem minden? Gondolkoztál már azon, Te mitől vagy egyéniség? Egyáltalán különlegesnek érzed magad? A KÖSZI Napvető médiatáborban idén híres régmúlt és mai karaktereket idézünk fel, és a média eszközeinek segítségével keressük a Te stílusodat, egyéniségedet is, hogy megmutassuk, Te is különleges vagy!
Biztosan követsz blogokat és vlogokat, formázgatod a profilod a Facebookon vagy Instán, szereted a filmeket és a zenét, és szívesen létrehoznál valami újat is! Készíts profi plakátot és trailert, versenyezz vloggerként a csapatoddal, ismerj meg új appokat, beszélgess a médiában dolgozó vagy szereplő emberekkel!
A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.
Honlap: http://koszi.net/koszi-napveto-mediatabor/
Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1631303180253017/
Instagram: koszi.toled.jo
Személyes információ: Szabó Rubina
Telefon: +36 20 220 6096
E-mail: koszi@koszi.net
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés