DeLoL számítógépes és nyelvi kaland tábor
DeLoL számítógépes és nyelvi kaland tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 7633 Pécs, Esztergár L. út 6.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36705186642
Napközis ár
19 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-15
Első tábor éve
2010
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Minden turnusban körülbelül 20 főt tudunk fogadni, így szinte minden korosztály megtalálja a korban hozzá illő barátokat. Az évek tapasztalata is azt mutatja, hogy a kisebbek és a nagyobbak gond nélkül találják meg az összhangot egymással. Ebben segít nagymértékben az a sok színes és izgalmas csapat építő program is, melyeket együtt csinálnak a gyerekek. A tábor fő profilja a számítógépes programok (weblapkészítő, illetve grafikus programok) valamint a játékok (stratégiai, logikai és csapat építő), illetve a nyelvoktatás, mely során a gyerekek játszva tanulhatnak. DE! Ha a tábor weboldalán (www.delol.hu) elolvassák a ”hét menete” menüpontot, akkor ott is látható, hogy a gyerekek naponta csak néhány órát töltenek a számítógép előtt. Tehát, minden napra jut egy nagyon izgalmas program, melyek többségével kizárólag csak a mi táborunkban találkozhatnak a gyerekek, ilyen például a gokart, a lasertag, vagy a floorball. Ezért is tudjuk azt biztosítani a gyerekek számára, hogy a táborban eltöltött idő 70%-át mozgással, játékkal és a programokban való aktív részvétellel töltsék el.
Leírás
A DeLoL Számítógépes és Nyelvi Kaland tábor 7-től 15 éves kórú gyerekek számára kínál izgalmas nyári programokat.

A tábor hétfőtől péntekig reggel 8:00 –tól délután 17:00 –ig tart.

A tábor során elkészítjük együtt saját weboldaladat, melynek témáját szabadon megválaszthatod. A képszerkesztés rejtelmeibe is bevezetünk és még sok izgalmas program vár rád.
Nálunk nem csak a számítógépekről szól a tábor, persze a Lanparty idén sem fog elmaradni!
Viszont Gokartozni és Lézerharcolni is fogunk. A gokartot szerintem nem kell bemutatni, a lézerharc az a játék, ami ötvözi a paintball, és az airsoft játékokat!

Jelentkezési határidő: legkésőbb 2017. június 19. FÉRŐHELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés