Logiscool Android App tábor Érd
Logiscool Android App tábor Érd
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2030 Érd, Felső utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703863581
Napközis ár
46 000 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
11-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már ötödik éve tartoznak a legnépszerűbb táborok közé a Logiscool nyári táborok. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk Magyarországon a legnagyobb. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 13 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és élményeket szerezzenek nálunk. Várunk, és visszavárunk mindenkit, aki egy szuper nyári programra vágyik! Időtartam: hétfőtől péntekig minden nap 8:30-tól 16:30-ig (kivétel augusztus 21-24.: keddtől péntekig, minden nap 8:30-tól 16:30-ig). Helyszínek: Logiscool Érd, Gárdonyi tanuszoda, Aréna tanmedence, Ófalu sportpálya, Érdliget játszótér. Érkezés 8:00-8:30 között, távozás 16:30-17:00 között. Egész napos tábor: délelőtt vagy délután adott tematikájú 'szakmai' program, a másik fél napon pedig az uszoda, sportpálya vagy játszótér területén pedagógus táborvezetőnk és animátoraink különböző érdekes játékokkal és sport programokkal várják diákjainkat. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna. Ebéd a közeli Érdi Vigadó étteremben. Félnapos tábor: délelőtt (felsősök) vagy délután (alsósok) adott tematikájú 'szakmai' program. Ellátás: tízórai vagy uzsonna. Korai jelentkezők kedvezménye: 5% 2018. május 1. vagy azelőtt beérkezett jelentkezések esetén Csoport kedvezmény: 5% - legalább 4 új diák jelentkezése esetén Többhetes kedvezmény: 5% Testvér kedvezmény: 5% A legnagyobb összevonható kedvezmény mértéke 15 %
Leírás
A táborozók androidos alkalmazások és játékprogramok készítésén keresztül megszerzik az alkalmazásfejlesztéshez szükséges design és programozási alapismereteket. Megismerkedve az MIT App Inventor fejlesztőkörnyezettel, izgalmas és érdekes alkalmazásokat, játékprogramokat terveznek, fejlesztenek.

Mit fognak elsajátítani a táborban?

    programozási alapismeretek
    applkáció tervezés
    App Inventor 2 használata

Mi kell a táborboz?

Minden táborozónak szüksége lesz egy saját Google-fiókra, illetve egy Androidos telefonra vagy tabletre, amin az elkészített alkalmazásokat ki tudja próbálni. A táborhoz minden más szükséges eszközt mi biztosítunk.

Kinek ajánljuk? - Javasolt korosztály: 10-16 évesek

A korosztályból bárkinek, semmilyen előzetes tudás, előképzettség nem szükséges. Mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik az applikációkészítés iránt. Saját diákjaink közül a megfelelő korosztálynak is ajánljuk, mert számukra az MIT APP Inventor 2 új programozási környezet. Új, izgalmas feladatok várják azokat a diákokat is, akik korábban részt vettek hasonló táborban.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés