Logiscool Intenzív programozótábor kezdőknek a II. kerületben
Logiscool Intenzív programozótábor kezdőknek  a II. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205097586
Napközis ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
early bird, saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
15-18
Turnusok
2019. júl 8, hétfő - 2019. júl 12, péntek (5 nap)
2019. aug 26, hétfő - 2019. aug 30, péntek (5 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!
Leírás
Programozni bárki tud, próbáld ki Te is!

Intenzív nyári kurzusunkon megismerkedhetsz a programozás alapjaival; megtudhatod, mi az a változó és hogyan működnek az algoritmusok, miközben saját játékokat is fejleszthetsz. Egyedi fejlesztésű oktatási platformunkat, a Scoolcode-ot pontosan ezért hoztuk létre: hogy könnyen és játszva tanulhass meg programozni.
A programozás ugyanis egy univerzális kulcs a jövőhöz, és nagyon szórakoztató! Ha megtanulod az alapokat, egy egészen új, izgalmas világ nyílhat ki előtted, ahol te magad alkotod a szabályokat, és bármit megvalósíthatsz, amit csak elképzelsz.
A tábor során egymásra épülő, egyre komplexebb projekteken dolgozhatsz majd, és egy írott programnyelv használatába is belepillanthatsz. Gyere és szerezd meg a tudást, ami az életed minden területén a hasznodra válik! Ráadásul ha elvégzed ezt az intenzív nyári kurzust, szeptembertől már rögtön a második féléves tananyaggal folytathatod a programozást a Logiscoolban!

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:
-érdekel a programozás világa,
-szívesen fejlesztenél menő játékokat akár a saját ötleteid alapján,
-elmúltál már 15 éves,
-és még nem jártál hozzánk Scoolcode-kurzusra.

Javasolt korosztály:
15+ évesek

Eszközök:
Minden szükséges eszközt mi biztosítunk a táborhoz!

Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, gyere bátran!


Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Félnapos program, a strand (Külker Park) területén pedagógus táborvezetőink és animátoraink különböző játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Az időjárástól függően a strand program helyett a csoportok kirándulni mehetnek kisvasúttal a Normafa játszótérre, vagy a Szemlőhegyi barlangba. Emellett hetente egyszer érdekes robotika bemutatón vehetnek részt a gyerekek a Robotépítők Magyarországi Egyesülete jóvoltából.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés