Logiscool Minecraft Design tábor 11-16 éveseknek - Érd
Logiscool Minecraft Design tábor 11-16 éveseknek - Érd
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2030 Érd, Felső utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703863581
Napközis ár
46 000 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
11-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már ötödik éve tartoznak a legnépszerűbb táborok közé a Logiscool nyári táborok. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk Magyarországon a legnagyobb. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 13 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és élményeket szerezzenek nálunk. Várunk, és visszavárunk mindenkit, aki egy szuper nyári programra vágyik! Időtartam: hétfőtől péntekig minden nap 8:30-tól 16:30-ig (kivétel augusztus 21-24.: keddtől péntekig, minden nap 8:30-tól 16:30-ig). Helyszínek: Logiscool Érd, Gárdonyi tanuszoda, Aréna tanmedence, Ófalu sportpálya, Érdliget játszótér. Érkezés 8:00-8:30 között, távozás 16:30-17:00 között. Egész napos tábor: délelőtt vagy délután adott tematikájú 'szakmai' program, a másik fél napon pedig az uszoda, sportpálya vagy játszótér területén pedagógus táborvezetőnk és animátoraink különböző érdekes játékokkal és sport programokkal várják diákjainkat. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna. Ebéd a közeli Érdi Vigadó étteremben. Félnapos tábor: délelőtt (felsősök) vagy délután (alsósok) adott tematikájú 'szakmai' program. Ellátás: tízórai vagy uzsonna. Korai jelentkezők kedvezménye: 5% 2018. május 1. vagy azelőtt beérkezett jelentkezések esetén Csoport kedvezmény: 5% - legalább 4 új diák jelentkezése esetén Többhetes kedvezmény: 5% Testvér kedvezmény: 5% A legnagyobb összevonható kedvezmény mértéke 15 %
Leírás
A diákok megtanulhatják, hogy WorldPainter segítségével hogyan készítsenek a karakterük számára egyedi kinézetet képszerkesztés segítségével. A tábor során egy saját (kaland)pályát fognak elkészíteni, akár saját történettel, illetve bevezetést kapnak a redstone világába.

Mit fognak elsajátítani a táborban?

    kreatív tervezés
    design alapok
    WorldPainter használata
    Redstone használat alapjai

Mi kell a táborboz?

Minden táborozónak szüksége lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Ha még nincs, itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en/store/minecraft. Figyelem! WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő a táborhoz!! Emellett érdemes hozni egy pendrive-ot is, amire a diák le tudja majd menteni az egyes feladatokat.

Kinek ajánljuk? - Javasolt korosztály: 7-14 évesek

Azoknak, akik ismerik a Minecraft világot és kreatívan szeretnék alakítani.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés