Logiscool programozó tábor Érden
Logiscool programozó tábor Érden
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2030 Érd, Felső utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703863581
Napközis ár
46 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Két ill. több hét esetén: 10% Testvér kedvezmény: 10%, három testvértől: 20%
Ajánlott életkor
6-12
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Különböző tematikájú, nagy sikerű programozó táborokat szervezünk. Számítógépes játék vagy applikáció készítés, robot programozás, honlap szerkesztés, kódfejtés, vagy a Minecraft világa várja diákjainkat. Az egész napos, főként egy hetes táborainkban a fél napos programozást játékok és sport programok követik. MIÉRT HASZNOS A LOGISCOOL TÁBOR? 1. Algoritmikus gondolkodás Diákjaink megtanulnak logikusan gondolkodni, fejlődik a problémamegoldó képességük, kiválóan átlátnak folyamatokat és még az iskolai eredményeik is javulhatnak. 2, Digitális írástudás A digitális írástudás egyre inkább a 21. század alapkövetelményévé válik, diákjaink nem csak passzív befogadóként használják a számítástechnikai eszközöket, hanem aktívan alakítják. 3. Kreativitás Diákjaink élményalapú oktatási módszerünkkel, játszva tanulnak programozni. Teret adunk a kreativitásuknak, programozás közben alkotnak, azt csinálják, amit a tapasztalatok alapján igazán szeretnek. 4. Cool Nálunk saját számítógépes játékokat, animációkat, klassz applikációkat lehet készíteni, robotokat lehet programozni. 5. Karrierlehetőség Bár valószínűleg nem lesz minden diákunkból programozó, a megszerzett tudást szinte bármely munkaterületen tudja majd hasznosítani felnőtt korában. MIÉRT NÁLUNK TANULJ PROGRAMOZNI? - Már három éve oktatunk, több mint 7000 diák kezdett el programozni nálunk kurzusainkon, táborainkban. Szerintük és a szüleik szerint jól csináljuk :) - Saját fejlesztésű, egyedülálló oktatási platformunk életkor és tudásszint szerint megfelel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. - Mi hisszük, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása élvezetes, vidám dolog. - Világszerte egyre több diák kezd el programozni, miért maradnál ki jóból?
Leírás
Ne csak játssz a gépen: készítsd el saját 3D-s számítógépes játékaidat! Teremts saját világokat, népesítsd be azokat a legkülönfélébb tárgyakkal és lényekkel, amelyek mind úgy viselkednek majd, ahogyan csak szeretnéd! A titkosítás és a kódfejtés rejtelmeibe is bevezetünk, az utolsó napon pedig óriási kihívás vár: a szabadulás a tét! Ezt a tábort kezdőknek is ajánljuk, semmilyen programozói előképzettség, speciális tudás nem szükséges.

Időtartam: hétfőtől péntekig minden nap 8:30-16:30-ig.
Helyszínek: Logiscool Érd, Gárdonyi Tanuszoda, Ófalu sportpálya, Casino játszótér, Százhalombatta strand.
Érkezés 8:00-tól
Fél napos az adott tematikájú 'szakmai' program, a másik fél napon pedig az uszoda/strand, sportpálya vagy játszótér területén pedagógus táborvezetőnk és animátoraink különböző érdekes játékokkal és sport programokkal várják diákjainkat.
Ellátás egész napos tábor esetén: tízórai, ebéd és uzsonna. Ebéd a közeli Érdi Vigadó étteremben.
Ellátás fél napos tábor esetén: tízórai.

A gyorsan jelentkezők Early Bird kedvezményben részesülnek május 1-ig!​

Ne maradj le, jelentkezz még ma!
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés