Néptánctábor
Néptánctábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1191 Budapest, Fő u. 42.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829752
Napközis ár
21 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Első tábor éve
2015
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nyáron a KMO Művelődési Ház - három kispesti és egy kunbaracsi helyszínen - szabadtéri programokkal várja az óvodás és iskolás gyerekeket. Az idén sem fognak unatkozni a táborozók, hiszen lesz kreatív és képzőművészeti alkotótábor, Kunbaracson komplex művészeti szaktábor, időgép és drámajátékos tábor is. A tánc és mozgás iránt érdeklődő gyerekek a Néptánc- vagy a Mozdulj Rá! - játékos, zenés, táncos táborunkban találnak kikapcsolódási lehetőséget. Újdonságként Óvodából Meseországba néven iskola-előkészítő élménytábor is indítunk óvodásoknak, augusztus végén pedig nyelvi tábor nyújt lehetőséget, hogy a gyerekek már óvodás korban megismerkedjenek az angol és német nyelvvel. Az idén is színes élmények várják a KMO táboraiban a gyerekeket.
Leírás
Időpont: 2016. június 20-24. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.

A gyerekek a hét közben táncpedagógus vezetésével délelőtt és délután néptáncórán vesznek részt. A szabadidőben változatos kikapcsolódás várja őket: sport, játék, séta. A tábor végén szeretnénk egy bemutatót tartani a szülőknek.
A tábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek az erdélyi körtáncok és a dunántúli ugrós táncok alaplépéseivel. A természetes mozgáskészség kialakítása a néptánc mozgásvilágának segítségével, az életkori sajátosságokat figyelembe véve. A saját népi kultúránk iránti érdeklődés felkeltése. A tánc, a zene, a népdalok, közös játék megszerettetése, a játéköröm felkeltése. A tréfás kiszámolók és a különböző játékok segítségével a közösségi és egyéni figyelem, az alkalmazkodóképesség, a szabályok elfogadásának megtanítása. Kézügyesség fejlesztése, különböző technikák és eszközök segítségével (kézműves foglalkozások délutánonként).

Vezeti: Szemán Barnabás néptánctanár, pedagógus
Részvételi díj: 21.000,- Ft/fő (ebéddel, uzsonnával)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő

AKCIÓ! A május 15-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget
és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!

Jelentkezési határidő: 2016. június 15.
A tábor tervezett létszáma: 14 fő
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés