Magunkról, a weboldalról

„Több mint 1000 tábor; több mint 3000 turnusa egy helyen!”

Hogyan jött létre?
Az ország legnagyobb gyerektábor kereső oldalát 2013-ban kezdte el készíteni egy háromgyerekes házaspár. A családfő megunta, hogy a legnagyobb gyereknek több tucat weboldal megnyitása után sem tudott tábort találni, nem volt egyetlen oldal sem, ahol a táborokat azok tematikája szerint összegezték volna.
A gyerektábor-kereső.hu ötlete a család legkisebb babájával egy időben született és 8 hónapnyi fejlesztés és adatfeldolgozás után, 2014. áprilisában készült el a jelenlegi formájában.

Mitől egyedi az oldal?
A weboldalon jelenleg 51 kategóriában találhatók táborok az ország minden részéből és a környező országokból is. A táborok adatlapján fel van tüntetve többek közt az ajánlott korosztály, a tábor programja (amennyiben a szervező megadta azt), egyenes link a Facebook oldalakra, fotók és videók, ahogy az aktuális turnusok és turnusárak is.
A weboldalon részletes keresőben szűrhetők a táborok korcsoport, helyszín, időszak, ár, és kategória szerint.

Miért jó regisztrált tagnak lenni?
Regisztrált tagjaink a táborok adatlapjain értékelhetik is a táborokat, így segíthetnek másoknak is a választásban. Ugyancsak a tagoknak szóló funkció a kedvenc táborokat összesítő linkgyűjtemény, így azokat később könnyebben elérik.

Hogyan és ki tölthet fel új tábort?
Amennyiben szervező szeretné megjeleníteni a saját táborát, a "Tábor regisztrációja" gomb segítségével, felviheti annak adatait, fotóit, a táborról készült videók linkjét (jelenleg támogatott beágyazási lehetőség: youtube, vimeo) és a szervezők bemutatkozását. 2016 óta a beküldést ingyenes és expressz beküldésre bontottuk. Az ebből származó bevételekből tudjuk biztosítani az oldal fennmaradását.

A kedvező fogadtatást követően a 2015 óta folyamatos fejlesztésekre kerül sor, amelyek mind az olvasók, mind a hirdetők igényeit igyekszenek kielégíteni.

Reméljük, hogy az oldalt minden tábort kereső szülő és tábort kínáló szervező hasznosnak találja, és a sok-sok információ sokak hasznára válik.

Pataki Dávid és Németh Lívia
szerkesztők