Angol a Hegyekben - English up in the Hills
Angol a Hegyekben - English up in the Hills
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3627504700
+36306161696
Bentlakásos ár
89 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
együttes jelentkezés, testvérkedvezmény, régi táborozó
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
2024. jún 30, vasárnap - 2024. júl 5, péntek (6 nap) 1. turnus MEGTELT
2024. jún 30, vasárnap - 2024. júl 12, péntek (13 nap) 1-2. duplaturnus MEGTELT
2024. júl 7, vasárnap - 2024. júl 12, péntek (6 nap) 2. turnus
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 19, péntek (6 nap) 3. turnus MEGTELT
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 26, péntek (13 nap) 3-4. duplaturnus MEGTELT
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 26, péntek (6 nap) 4. turnus
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 9, péntek (13 nap) 5-6. duplaturnus
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 2, péntek (6 nap) 5. turnus
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 9, péntek (6 nap) 6. turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezői egy egész évben együtt dolgozó/tanító/nyelvvizsgáztató csapat nyelvtanárai, ami tudjuk, hogy érződik rajtunk :) Nem csak nyaranta, 1-2 turnusig ismerjük egymást, hanem profi csapatot alkotva szervezzük a tábort és bonyolítjuk le valamennyi nyelvi táborunk minden turnusát. A táborozóinkkal egyidőben sokrétű kapcsolatot tartunk fenn, ápolunk: egyszerre vagyunk következetes, de szórakoztató nyelvtanárok (órák alatt), túlkoros tinédzserek (a programok során) és felelős felnőttek (döntésekben, a táborozókra való odafigyelésben, problémák kezelésében és az olyan kevésbé népszerű helyzetekben mint pl. takarodó komolyan vétele).
Leírás
Táboraink (Angol a hegyekben, Angol a Hegyekben Junior, Deutsch ist cool - német tábor) szervezői mind nyelvtanárok és olyan szakmai partnerekkel  dolgozunk együtt mint a Cambridge University Press, az Euroexam és a Libra Books.

Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy a nyelvtanulás nálunk nem marketingtényező, amivel el kell adni a tábort, hanem komolyan felépített saját fejlesztésű tananyagokkal dolgozunk, amelyeket  nagy lelkesedéssel és alapossággal frissítünk és fejlesztünk tovább minden évben, hogy azok megfelelő kihívásokat biztosítsanak a résztvevőknek de érdekesek és szórakoztatóak is legyenek.

A jelentkezéssel egyidőben már online szintfelmérést is kérünk a leendő táborozótól, amelyek alapján előzetesen már besorolt nyelvi csoportokba kerül mindenki. Egy turnust legalább 3 nyelvi csoportba osztunk a szintek alapján.

A napi beosztás során egyensúlyra törekszünk a tanulás és a kikapcsolódás között: elvárjuk, hogy a táborozók egyaránt aktívak legyenek nemcsak az órákon, hanem a kikapcsolódás során is (amiben a tanárok jó példát mutatnak :) , sok első táborozó lepődik meg, hogy a tanárok hogyan “alakulnak át” a délutáni programok alatt…

A turnusok létszáma alacsony: 24-28 fő, ami elég nagy a jó hangulathoz, de elég kicsi, hogy felejthetetlen barátságok szövődjenek. A tanárok létszama 3 fő +1 fő kisegítő/animátor.

A Mátrában, a Galyatető mellett 900 méter magasan várjuk a táborozókat. A helyszín jellegéből fakadóan biztonságos és egészséges, nyugodt környezetet biztosít. Az igényes szobák 2 (franciágyas vagy kétágyas) és 3 fősek saját zuhanyzóval. A nyári hőségben pedig a magasság miatt 25 fok az átlag hőmérséklet.

Minden további információ megtalálható honlapunkon, de a legnagyobb örömmel állunk rendelkezésre bármilyen kérdés esetén elérhetőségeinken.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Nagyon-nagyon jó tábor! Az angol órák zseniálisak, a tanárok is jófejek.. sok a szabad idő, lehet ping-pongozni, sakkozni, focizni, kártyázni, mindent lehet, ezt a kettőt kivéve: hülyeséget és semmit. Este van egy jó kis mese, vagy film. Először a nyelvtanulás miatt jöttem csak, de idén főleg a társaság miatt megyek ;) WiFi ugyan nincs, de itt megoldották, hogy a legnagyobb kockák is ellegyenek. Csakis ajánlani tudom.
A legjobb tábori élményeink kötődnek ide! Kedvesek, odafigyelnek mindenkire, innen kaptam életem első levelét a fiamtól, mert saját tábori "postahivatal" van, ahonnan mindennap feladják a táborozók leveleit és bátorítják arra, hogy írjanak haza a szülőknek. Harmadik napon már nem hívott fel és amikor kerestem, közlte, hogy minek hívjon, minden rendben. Nagyon kötődnek a tanárokhoz a táborozók: fiamék hivták a tánrokat egy budapesti fesztiválra, hogy találkozzanak és többen is örömmel mentek. Nagyon komolyan veszik az angoltanítást, sok a kirándulás és aminek szülőként nagyon örülök: a rengeteg nevetés közben komoly fegyelmet tartanak! Az előző hozzászólóhoz kapcsolódva én is idézem a mottójukat: mindent lehet csinálni kivéve hülyeséget és semmit! Igazi karakterformáló tanárok!
Sok helyen voltunk a gyerekeinkkel és mi itt ragadtunk: kedvesek, jól szervettek, minden tanár egy felejthetetlen egyéniség és a helyszín pedig mesés. Van külön junior angol táboruk és Deutsch ist cool néven német is, mindegyikben voltunk és mindegyik ugyanazon az elvek mentén van tökjól felépítve!