Modern tánc és jazzbalett tábor
Modern tánc és jazzbalett tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8798 Zalabér, Petőfi Sándor u. 16
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36301569362
Bentlakásos ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Június 20-ig való jelentkezés esetére vonatkozik a 49.990 Ft/fő/6 napos ár! Június 20-a utáni jelentkezés esetén a tábor ára 54.000 Ft/fő/6 nap! Testvérkedvezmény: 10.000 ft kedvezményt biztosítunk!
Ajánlott életkor
10-16
Turnusok
2021. aug 8, vasárnap - 2021. aug 13, péntek (6 nap) 10-16 évesek
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort Szabó Tímea modern-kortárs táncpedagógus, testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő tanár, az Impulz Mozgásközpont vezetője szervezi és vezeti. Mellette egy pedagógus asszisztens ügyel a gyerekek biztonságára. A táborban a gyerekek létszámától függően bővül a pedagógusok létszáma.
Leírás
A felejthetetlen élmények és a sok nevetés mellett kezdőként elsajátíthatod a modern tánctechnikák alapjait, haladóként pedig elmélyítheted már meglévő tudásod. A táborban való részvételhez az előképzettség nem feltétel! A napi 2 edzés mellett szabadtéri programok, kirándulás és strandolás biztosítja, hogy a gyermekek rengeteg élménnyel gazdagodva térjenek haza. Tarts velünk, ha szeretnél kikapcsolódni, táncolni és fejlődni és egy vidám társaságban töltenéd a szünidőt!

A tábor ára tartalmazza a szállás díját ágyneművel, teljes ellátást, utazás költségeit, az oktatást és a szabadidős programok díját.

Az utazás csoportosan, vonattal történik, a csomagokat autóval visszük le a gyerekeknek.

A zababéri cserépház bemutatása (itt lesz a szállásunk):
Zalabér lankás zalai dombokkal körülölelt település a megye északkeleti részén, a Zala folyó kanyarulatában fekszik
A szállás most tavasszal esett át teljes körű felújításon. A gyerekek saját fürdőszobás 2,3,4,5,6 illetve 8 ágyas szobákban lesznek elhelyezve. A panzióban csak mi leszünk a tábor ideje alatt.
A reggeli és vacsora a szállás étkezőjében lesz, mely teljes konyhával, hűtőszekrényekkel van felszerelve, ebédelni egy közeli vendéglőben fogunk. A mentes (ételérzékenység esetén) illetve vegetáriánus étkezést tudjuk biztosítani!
Az edzések a pár perc sétára lévő iskola tornatermében lesznek.

A tábort min. 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! Jelentkezni a megadott e-mail címen, illetve telefonszámon lehet 25.000 Ft előleg befizetésével, legkésőbb július 20-ig!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés