Angol a Hegyekben - English up in the Hills JUNIOR
Angol a Hegyekben - English up in the Hills JUNIOR
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3627504700
+3627504701
+36306161696
Bentlakásos ár
61 800 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
együttes jelentkezés, testvérkedvezmény, régi táborozó
Ajánlott életkor
11-13
Turnusok
2019. jún 23, vasárnap - 2019. jún 28, péntek (6 nap) 1. turnus
2019. jún 23, vasárnap - 2019. júl 5, péntek (13 nap) 1-2. turnus MEGTELT
2019. jún 30, vasárnap - 2019. júl 5, péntek (6 nap) 2. turnus MEGTELT
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Táboraink (Angol a hegyekben, Angol a Hegyekben Junior, Deutsch ist cool - német tábor) szervezői mind nyelvtanárok és olyan szakmai partnerekkel  dolgozunk együtt mint a Cambridge University Press, az Euroexam és a Libra Books.

Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy a nyelvtanulás nálunk nem marketingtényező, amivel el kell adni a tábort, hanem komolyan felépített saját fejlesztésű tananyagokkal dolgozunk, amelyeket  nagy lelkesedéssel és alapossággal frissítünk és fejlesztünk tovább minden évben, hogy azok megfelelő kihívásokat biztosítsanak a résztvevőknek de érdekesek és szórakoztatóak is legyenek.

A jelentkezéssel egyidőben már online szintfelmérést is kérünk a leendő táborozótól, amelyek alapján előzetesen már besorolt nyelvi csoportokba kerül mindenki. Egy turnust legalább 3 nyelvi csoportba osztunk a szintek alapján.

A napi beosztás során egyensúlyra törekszünk a tanulás és a kikapcsolódás között: elvárjuk, hogy a táborozók egyaránt aktívak legyenek nemcsak az órákon, hanem a kikapcsolódás során is (amiben a tanárok jó példát mutatnak :) , sok első táborozó lepődik meg, hogy a tanárok hogyan “alakulnak át” a délutáni programok alatt…

A turnusok létszáma alacsony: 24-28 fő, ami elég nagy a jó hangulathoz, de elég kicsi, hogy felejthetetlen barátságok szövődjenek. A tanárok létszama 3 fő +1 fő kisegítő/animátor.

A Mátrában, a Galyatető mellett 900 méter magasan várjuk a táborozókat. A helyszín jellegéből fakadóan biztonságos és egészséges, nyugodt környezetet biztosít. Az igényes szobák 2 (franciágyas vagy kétágyas) és 3 fősek saját zuhanyzóval. A nyári hőségben pedig a magasság miatt 25 fok az átlag hőmérséklet.

Minden további információ megtalálható honlapunkon, de a legnagyobb örömmel állunk rendelkezésre bármilyen kérdés esetén elérhetőségeinken.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Korrektek, kedvesek. Elnéztük a turnus időpontját, de ahelyett, hogy hazaküldtek volna, megoldották. Az étkezés nagyon minőségi, de néha talán egy kicsit ki van centizve. nagyon komolyan veszik az angoltanulást, ide nem jöhetünk már jövőre az életkori határ miatt, de mindenképpen megyünk az idősebbek táborába. Ja és nem lehet a telefon a gyereknél, csak napi fél órára. Ettől féltem egy kicsit, de működik a dolgo!! Mindenkéépen ajánlom!