Deutsch ist cool - német tábor
Deutsch ist cool - német tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3627504700
+36306161696
Bentlakásos ár
89 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
2024. aug 11, vasárnap - 2024. aug 16, péntek (6 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
BEMUTATKOZÁS A tábor szervezői egy egész évben együtt dolgozó/tanító/nyelvvizsgáztató csapat nyelvtanárai, ami tudjuk, hogy érződik rajtunk :) Nem csak nyaranta, 1-2 turnusig ismerjük egymást, hanem profi csapatot alkotva szervezzük a tábort és bonyolítjuk le valamennyi nyelvi táborunk minden turnusát. A táborozóinkkal egyidőben sokrétű kapcsolatot tartunk fenn, ápolunk: egyszerre vagyunk következetes, de szórakoztató nyelvtanárok (órák alatt), túlkoros tinédzserek (a programok során) és felelős felnőttek (döntésekben, a táborozókra való odafigyelésben, problémák kezelésében és az olyan népszerű helyzetekben mint pl. takarodó komolyan vétele).
Leírás
TEKINTETTEL A RÖVIDEBB NYÁRI SZÜNTRE, 2024-BEN CSAK 1 TURNUST TUDUNK INDÍTANI NÉMETBŐL, MIVEL TÁBORHELYÜNKET ALAPESETBEN IS 100%-RA MEGTÖLTIK ANGOL (IDŐSEBBEK ÉS JUNIOR) ÉS NÉMET TÁBORAINK.

Táboraink (Deutsch ist cool, Angol a hegyekben, Angol a Hegyekben Junior) szervezői mind nyelvtanárok és olyan szakmai partnerekkel  dolgozunk együtt mint a Cambridge University Press, az Euroexam és a Libra Books.

Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy a nyelvtanulás nálunk nem marketingtényező, amivel el kell adni a tábort, hanem komolyan felépített saját fejlesztésű tananyagokkal dolgozunk, amelyeket  nagy lelkesedéssel és alapossággal frissítünk és fejlesztünk tovább minden évben, hogy azok megfelelő kihívásokat biztosítsanak a résztvevőknek de érdekesek és szórakoztatóak is legyenek.

A jelentkezéssel egyidőben már online szintfelmérést is kérünk a leendő táborozótól, amelyek alapján előzetesen már besorolt nyelvi csoportokba kerül mindenki. Egy turnust legalább 3 nyelvi csoportba osztunk a szintek alapján.

A napi beosztás során egyensúlyra törekszünk a tanulás és a kikapcsolódás között: elvárjuk, hogy a táborozók egyaránt aktívak legyenek nemcsak az órákon, hanem a kikapcsolódás során is (amiben a tanárok jó példát mutatnak :) , sok első táborozó lepődik meg, hogy a tanárok hogyan “alakulnak át” a délutáni programok alatt…

A turnusok létszáma alacsony: 24-28 fő, ami elég nagy a jó hangulathoz, de elég kicsi, hogy felejthetetlen barátságok szövődjenek. A tanárok létszáma 3 fő +1 fő kisegítő/animátor.

A Mátrában, a Galyatető mellett 900 méter magasan várjuk a táborozókat. A helyszín jellegéből fakadóan biztonságos és egészséges, nyugodt környezetet biztosít. Az igényes szobák 2 (francia ágyas vagy kétágyas) és 3 fősek saját zuhanyzóval. A nyári hőségben pedig a magasság miatt 25 fok az átlag hőmérséklet.

Minden további információ megtalálható honlapunkon, de a legnagyobb örömmel állunk rendelkezésre bármilyen kérdés esetén elérhetőségeinken.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Ide már hazajárunk, mindenkinek csak ajánlani tudom! Minden évben az az ajándékom a táborozó korú unokáimnak hogy 1-1 tábort én fizetek és sok semleges vagy éppen rossz tapasztalat már csak ide mennek: kedvesek a szervezők, elérhetők, mindenre értelmes váláaszt kapok. Azt kapják itt a kisunokáim amit sok évvel ezelőtt én tartottam helyesnek: rendet tartanak deközben törődnek velük, tanulnak mozognak jó levegőn vannak. Amit pedig észrevettem, hogy 13 évesen ugyanúgy szeretnek hozzájuk járni mint 17 évesen. Még képeslapot is kapunk tőlük! Emailt nem írhatnak, de képeslapot igen. A tanítás színvonalához nem értek, de nagyon ügyes és szépen ősszeállított anyagból tanulnak amin látszik, hogy használva van és szeretnek ott tanulni. Köszönjük!