Marshmallow camp túlélőtábor
Marshmallow camp túlélőtábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2837 Vértesszőlős, Halastó
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706721024
+36705995198
Bentlakásos ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvér kedvezmény, 15% 3 testvér esetén
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A marshmallow camp 2020-ban kezdte első táborait Badacsonytomajon, ezek idén is megrendezésre kerülnek, de az idei évben egy TÚLÉLŐ TÁBOR-ral bővülünk, aminek a vértesszőlősi halastó és környéke ad otthont.
Minden kalandozni vágyó, természetszerető táborozót várunk, akinek kedve lenne csobbani a tóban, vagy akár csónakázni rajta, aki szívesen aludna lakókocsiban, sátorban. Azokat a lelkes érdeklődőket is várjuk, akik megnéznék a malacokat, vagy összebarátkoznának a kecskékkel. Szóval várunk Titeket, hogy visszatérjünk a természethez együtt, sok kalanddal és játékkal egybekötve.
CÉLUNK: Mi felnőttek tudjuk mennyire lennénk újra gyerekek, és valljuk be a szívünk mélyén még mindig azok vagyunk. Ezzel mi, táborszervezők is így vagyunk, ezért mi is aktív résztvevői vagyunk a programoknak. Célunk, hogy egy befogadó légkört  és egy olyan közösséget teremtsünk, amelynek köszönhetően minden élmény örök érvényűvé válik.Törekszünk egy kalandos, felszabadult légkört teremteni, ahol a gyerekek biztonságban, de mégis kicsit a vadonban érezhetik magukat.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés