GeenIQ LEGO tábor
GeenIQ LEGO tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1112 Budapest, Neszmélyi út 36, 1112
Weboldal linkje
Email
Napközis ár
65 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Mit csinálunk majd?
Egy hét ami csak a LEGO-ról és a vele való játékról szól majd!!! Tartalmas, minőségi és élvezetes egy hetes elfoglaltság a gyermeknek, aki hasonló érdeklődésűek társaságában tölt el minőségi időt.
Lesz rengeteg izgalmas, működő modell vagy sokoldalú robot, amit utána mindenki a saját kedve és fantáziája alapján fejleszt és épít tovább, hogy igazi remekművek szülessenek, és amiket a hét végére meg is fogunk mutatni a szülőknek, hogy lássák milyen ügyesek a csemeték.
Ami biztos hogy senki nem fog unatkozni, minden gyerek megtalálja majd azt a kedvencet a hét folyamán, ami neki a legérdekesebb és legizgalmasabb.
A LEGO építések mellett rengeteg olyan csapatjáték és feladat vár majd rájuk amit a vezetők irányitása mellett a gyerekeknek kell megvalósítani, csapatban vagy egyénileg.
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg új barátság és közös élmény születik majd, és persze azon leszünk hogy ezt ne csak ők élhessék meg, de egyes eseméníek követhetőek lesznek online az interneten is.
HOL LESZ a TÁBOR?
Budapesten a KAPTÁR Ifjúsági központban (Budapest 1112, Neszmélyi út 36.)
MILYEN PROGRAMOK VÁRNAK A GYEREKEKRE?
Több korosztály számára készülünk változatos programokkal.
- LEGO Creation - Valóságos, működő, motoros modellek építése lesz melyek gurulnak, másznak, lépkednek, forognak pont mint az igaziak.
- HOGYAN MŰKÖDIK – minden részletében és funkciójában működő autót építünk igazi motorral, váltóval, futóművel, kerekekkel, távirányítóval ami a végén persze versenyeken kell hogy szerepeljen az építőjével együtt.
- EV3 Robotika, ahol megépíted a saját robotodat, belekezdünk a blokklánc programozás izgalmas világába és végül a robotod önálló feladatokat fog elvégezni melyet Te írtál meg.
A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI
A  tábort maximum 34 fővel indítunk el, a LEGO CREATOR csoportba 16, a HOGYAN MŰKÖDIK programra 10, a ROBOTIKÁRA pedig 8 gyermeket várunk. A táborban a részvétel regisztrációhoz és foglaló fizetéséhez kötött. A teljes összeget a tábor kezdete előtt legkésőbb 3 héttel kérem befizetni.
A táborainkban napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna), mentes, vegetáriánus vagy vegán étrendhez való menü is megoldott.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés