Saját tábor felvitele

Itt küldheted be a Gyerektábor-keresőre saját táborodat, ha szeretnél több táborozót elérni.

A legtöbb táborszervező marketing tevékenység helyett a tábor megszervezésében és a megvalósításban leli örömét. Ha te is inkább a tényleges nyári élményekre fókuszálnád erőfeszítéseidet, jó helyen jársz.
A Gyerektábor-kereső olyan marketing gépezet mely a tábort keresőket és a táborszervezőket köti össze közvetlenül, úgy, hogy időt és pénzt takaríthass meg.
Folyamatosan azért dolgozunk, hogy minél több gyerek és szülő számára elérhetővé tegyük a fantasztikus nyári élményeket - általatok táborszervezők által.

Miért érdemes minket választani?


Jobb megtalálhatóság a táborod számára
Ha bárki nyári táborra keres, a gyerektabor-kereso.hu az első találatok közt van. Ezt te is kipróbálhatod bármilyen tetszőleges kereső kifejezéssel kombinálva. Néhány példa, a Google élő találati listáján, ha csak klikkelnél:
Tanulós tábor
XI. kerületi napközis tábor
Szabadidős tábor
Állatkerti tábor
Alkotó tábor


Célcsoport

A Gyerektábor-keresőn kivételesen magas arányú a célcsoportod jelenléte. A legtöbb szervező számára magasabb láthatóságot jelent a Gyerektábor keresőn jelen lenni, mint egy saját weboldallal jelen lenni.


Kényelem és hatékonyság

A táborok adatlapját úgy alakítottuk ki, hogy a szülőket leginkább érdeklő információk kerüljenek fókuszba, ami alapján könnyen és gyorsan tudnak melletted dönteni. A tábor adatlapja akár önállóan, akár a segítségünkkel is, díjmentesen szerkeszthető ha később frissítenéd az adatokat.


Lokáció szerinti kereshetőség

Nem kell többé azon gondolkoznod, hogy az országos találati lista élére kerülj. A Gyerektábor-keresőben a helyszíned szerint vagy megtalálható.


Nincs további költség

Egyszeri tábor beküldési díj van, nem kell minden táborozóért jutalékot fizetned, a táborozók közvetlenül veled veszik fel a kapcsolatot.

 

A beküldéshez csak töltsd ki táborod adatait és klikkelj! :)