A Millipop Mosolygyár, Budapest egyik legfrekventáltabb pontján, a Millenáris park területén található. A Buda vidámparkjaként is emlegetett létesítmény igazi szórakoztató gyerekbirodalom, amely 2000 négyzetméternyi játéktéren várja a táborlakókat. Babos-Gál Mariann táborszervezővel beszélgettünk.

Mi ez?

Az "Interjú a táborszervezőkkel" cikk sorozatban, a táborok szervezőivel készült beszélgetéseket mutatjuk be. Az elkészült interjúk bővebb képet festenek a táborokról és a táborszervezőkről egyaránt.


Gyerektábor-kereső: Tipikusan hogy néz ki egy napotok?

Millipop: Kreatív gyermekek házaként táborainkban inspiratív tartalommal kívánjuk fejleszteni a 6 –14 éves korosztály alkotóképességét. Napi programjaink összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy a csapatjátékok, kézműves foglalkozások, új ismeretszerzések mellett sok-sok szabad, önfeledt játék legyen. Az étkeztetésünk házon belül, a Millipop Bisztróban történik. Bőséges büféreggelivel indítjuk napunkat, amelyet akár a napfényes parkra néző teraszunkon fogyaszthatnak el a gyerekek. Ebédünkről Séfünk gondosan összeválogatott egészséges házias ízvilágú ételekkel gondoskodik. A folyadékra és a friss gyümölcskínálatra különös gondot fordítunk, ezért azt egész nap folyamán fogyaszthatják táborozóink.

Mosolytábor a Millipop játszóházban
 

Gyerektábor-kereső: A táborlakóknak milyen programlehetőségek és játékok állnak rendelkezésre?

Millipop: A Millipop több mint 10 méteres belmagassága lehetővé tette, hogy az ország legmagasabb beltéri csúszdáját építsük meg, egyszerre 4 sávon. Ez lett a bandacsúszda! A mászóka rendszer egy olyan komplexum „mosolycenter” ami magába foglal több ferde falú trambulint, „Tarzan indáját”, a „Bátrak ösvényét”, a több száz labdából álló ballasztikus medencét, a kamikaze és az 5 méter magasságból induló spirálcsúszdát, a labirintust, a pókhálót, a pörgő tányért, a szivacslabdával működő lövöldöző arénát, a gyerekek mozgásával interakcióban lévő EyeClick szobát és még számtalan játékot, élményt. A legfelső emeletre került a versenyzés megszállottai részére kialakított „Racing Aréna”, 10 db verseny szimulátorral, továbbá 6 db kisautóból álló elektromos kisautópálya, egy 120 m2-es focipálya és egy csúszdás légvár. 

Millipop játéktábor


Gyerektábor-kereső:
Ennyi beltéri játék mellett a gyerekek talán ki sem akarnak menni. A friss levegő viszont mindenkinek fontos, hogy álltok a szabadtéri játékokkal?

Millipop: Egyedülálló adottságokkal rendelkező létesítményünk a Millenáris füves területekkel és tavakkal tarkított zöldövezeti parkjában fekszik, ahol Loft épületünk óriási ablakainak és nyitott teraszának köszönhetően táborozónk egyszerre érezheti magát a szabadban, valamint a napsütötte belső térben. Napi programunkban szerepel a szabadlevegőn eltöltött idő, a parkban lévő „Zöld Péter” játszótéren.
 

Gyerektábor-kereső: Mint említettük, a Millipop Mosolygyár 2000 négyzetméteres játéktérrel bír. Ebből mekkora terület áll a táborozók rendelkezésére? Hány nevelő jut egy gyerekre?

Millipop: A Millipop Mosolytábor játéktere az egész játszóház területére vonatkozik, vagyis 2 000 négyzetméter játéktér áll a táborozók rendelkezésére. Minden csoport élére képzett és tapasztalt vezetőt állítunk, akik mindenekelőtt kiterjedt felelősségérzettel rendelkeznek. Fontosnak tartjuk a személyes odafigyelést és segítségnyújtást. Táborvezetőink maximálisan nyitottak, barátságosak a gyerekek iránt. Maximum csoportlétszámunk 15 fő.

Millipop Mosolytábor Budapesten


Gyerektábor-kereső:
Bár a 6 éves gyerkőcök már nem igénylik annyira a délutáni alvást, azért jut idő a pihenésre is?

Millipop: Napirendünkben szerepel a délutáni szieszta. A játszóház egy nyugalmas pontján
kialakított mozi szobában van erre lehetőség. Az itt elhelyezett babzsákokon kényelmesen elnyújtózhatnak a gyerekek és egy mesefilm vetítése alatt szundikálhatnak a legkisebbek.
 
A Millipop Mosolytábor igazi élménytábor. További előnye, hogy minden időjárási körülmény esetén garantáltan megvalósulhat, hiszen a tábor fő bázisa zárt helyiségben van, így rossz időjárás esetén is minden programot meg tudnak tartani. A kellemes körülmények akkor is biztosítottak, amikor kint kánikula illetve esős idő van. Köszönjük a beszélgetést és sok elégedett táborlakót kívánunk!

Kapcsolódó táborok:
Millipop Mosolytábor
Millipop őszi játéktábor