Mi is az az egynapos tábor?

Az egynapos tábor tulajdonképpen egy 5 napos napközis tábor tetszőleges napja. Olyan napközis tábor, ahol egy napra is részt lehet venni. Ezek jellemzően nem tematikus, hanem élménytáborok, így a részvétel nem akadály.

Időnként előáll az a probléma, hogy a szülő nem tud mit csinálni a gyerekkel 1-2 napig. Nyári szünet van, a nagyi lebetegedett, a munkából mégsem tudunk eljönni. Ilyenkor jön jól az egynapos tábor.

Egynapos tábor a Funside-nál is
A táborok szervezői felismerték az igényt, ezért a napközis táborok közül egyre több kínál lehetőséget egynapos részvételre is. Az egynapos részvétel jellemzően picit drágább az egész hetes tábor átlagos napi árnál, azonban összességében hatalmas segítség tud lenni.

2015-ben a gyerektabor-kereso.hu-n a bentlakásos és napközis táborok mellett kereshetővé váltak az egynapos táborok.

A funkciót a tábort keresők is egyre gyakrabban használják és a táborszervezők közt is népszerű, egyre többen jelzik, hogy biztosítanak egynapos részvételi lehetőséget is.
Az egynapos táborok ára 5000 forint körül mozog, amiért akár napi háromszori étkezés és biztonságos szakszerű gyerekfelügyelet is jár, szervezett programokkal, reggel 8:00-tól délután 16:00-ig.

Az egynapos tábor sok esetben mentőöv a szülőnek: ha hirtelen szüksége van rá, csak kinyitja a gyerektabor-kereso.hu-t, beállítja, hogy egynapos tábort keres, beállítja a várost ahol keres és máris térképes találati listán választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.