Egy több programot, komplex szórakozást kínáló, jól felszerelt tábor nem olcsó mulattság.

Aki bentlakásos tábort választ, számítania kell rá, hogy akár 50-90 000 forintot is el kell költenie egy 6-7 napos turnusra.

Bár sok tábor ára tűnhet indokolatlanul magasnak, a valóság ennek éppen az ellenkezője. Egy vitorlás, egy szörf, vagy éppen egy ló önmagában többszázezer forintos költség. Ezekből a tábor szervezője közel egy tucatot biztosít a táborok során, illetve ezekhez felszerelést is tart. Mentőmellények, kobakok, protektorok, mind extra költség és egyik sem olcsó.

A táborokban sokszor többszázezer forintos eszközöket van alkalmuk használni a gyerekeknek, melyre önállóan kevés családnak nyílna lehetősége. Ráadásul a táborokban a gyerekek szakértő felügyelet mellett sajátíthatják el ezeknek az eszközöknek a kezelését, biztos tudást szerezve, miközben a szülő válláról is lekerül a teher.

LEGO tábor Budapesten

lovas táborokban, szörf- és vitorlás táborokban, repülő táborban, gokart táborokban a gyerekek kivételesen kedvező áron juthatnak egy hét alatt olyan ismeretek birtokába, aminek megszerzése tábori körülményeken kívül sokkal többe kerülne. Ezt mindenképpen érdemes mérlegelni, mielőtt egy tábort kihúznánk a listáról azzal, hogy indokolatlanul drága.

 

Sok szülő indokolatlanul magasnak találja a LEGO táborok árát. Ezekben a táborokban ugyanakkor a felügyelet, az étkezés és az egész hetes legózáson túl a gyerekek hazavihetik a tábor végén kedvenc játékaikat. A tábor gyakorlatilag 5 nap élmény, de ezen túl egy komolyabb doboz LEGÓ-t is tartalmaz. Nem csoda, hogy népszerűek ezek a táborok. Ki ne szeretne tíz köbméter LEGÓ-ban dúskálni?