A gyerektabor-kereso.hu találati listáin a táborok rangsorolás alapján kerülnek listázásra. A rangsorolás alapja a táborok adatlapján megadott adatok, a látogatottság, az értékelések mennyisége és információtartalma.

Bár az oldal jól kielégíti a táborszervezők marketing igényeit, az oldal elsősorban a tábort kereső szülőket szolgálja. Ennek érdekében az adatlapokat a rendszer kiértékeli, hogy a jó adatminőséggel rendelkező táborok kerüljenek előre.

Hogyan kerülhetsz előbbre a találati listákon?
Amint tuudod, add meg az évre vonatkozó turnusinformációkat. Nyisd meg a táborod szerkesztői felületét a "Szerkesztem a táboromat" gomb segítségével. Tölts ki minden adatot ami igaz rád. A tábor első évének kitöltése például nem kötelező, de növeli a rangszámodat. Ha van bemutatkozó videód töltsd ki. Töltsd ki a bemutatkozást. Ez utóbbi csak akkor növeli rangsorodat, ha a képre a szervezők kerülnek fel és a leírás is őket mutatja be. Gyomláld ki a helyesírási hibákat a leírásból. A leírásod legyen jól struktúrált, nyelvtanilag helyes. Ne ismételj meg olyan információt amit már megadtál más mezőkben. Gyakran bekerül a leírásba az ár, turnusok, stb.

Tartsd karban a képeidet. Töröld a gyengébbeket, tegyél fel frisseket. Az optimális méretű kép éles, jó minőségű és legalább 1024x768 méretű. Ha ez lesz az első szezonod, tehetsz fel a helyszínt bemutató képeket is, de amint lehet cseréld le olyanra, amin táborozók is vannak a napi rutnjuk közben.