Töltsd meg a turnusaidat mihamarabb!Találkoztál már a problémával, hogy tudtál volna még fogadni táborozót, de nem telt meg a tábor? Merült már fel benned kérdésként, hogy hol kéne reklámozni? Hol lehetne megtalálni a tábort kereső felhasználókat koncentráltan, egy helyen? Hol lehetne kedvező áron tábort keresőket táborozóvá konvertálni és megtölteni a tábort?

A gyerektabor-kereso.hu 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy a tábort kereső szülőket és gyerekeket kiszolgálja. Emellett a táborszervezők számára is csatornát biztosít, ahol a terméküket a tábort keresők számára tudják kínálni.

Miért mi?


  • A gyerektabor-kereso.hu-t látogató felhasználók szinte 100%-ban tábort kereső felhasználók.
  • A weboldalunkat kifejezetten tábort keresők látogatják, ilyen módon a látogatók teljes mértékben azonosak a kívánt célcsoporttal.
  • A webfelületen kívül Facebook megjelenést is biztosítunk, amelyek által akár több ezer embert szólíthatunk meg egyetlen bejegyzéssel. Mindkét felületen az igényelt célcsoportot érjük el.
  • A táborok számára a kategóriákon, címkéken és részletes keresővel történő megtalálhatóságon túl extra megjelenési formákat, reklámfelületeket is kínálunk.
  • A több mint 1300 tábor 2700 turnusa azt mutatja, hogy a szervezők számára fontos, hogy jelen legyenek egy ilyen központi oldalon, mint a gyerektabor-kereso.hu
  • A beküldés díját és az extra szolgáltatások díját igyekszünk olyan alacsony szinten tartani, hogy bármely tábor megengedhesse magának a használatukat.


Mit kell tenned, hogy a téged választó táborozók számát maximalizáld?


1. Vedd át az irányítást! Regisztrálj felhasználói fiókot a táborod e-mail címével, vedd át a táborod szerkesztési jogosultságát, majd folyamatosan aktualizáld az adataidat.
2. Fényképek! Tábort reprezentáló kép: Ha a táborodat már beküldted, gondoskodj róla, hogy legyen egy jól eltalált kép, ami a táborodat reprezentálja. Ha szeretnéd a képeidet rendezni, rendeld meg képkezelő csomagunkat a tábor szerkesztői felületén.
3. Még több kép: legyenek az adatlapon jó képek. Ha nincs, akkor készíts, hogy jövőre már legyen. :)
4. Legyél mindig friss! Minden évben aktualizáld az adataidat: add meg az aktuális árakat és a turnusok időpontjait, továbbá aktualizáld a tábor leírását.
5. Légy emberközeli! Töltsd ki a bemutatkozást, hogy a tábort keresők lássák ki vagy te és kik lesznek azok, akik személy szerint a gyerekekre ügyelnek a tábor során.
6. Videó: Rakj ki bemutató videót. Ha nincs, akkor csináltass.
7. Értékeltess! Kérd meg a táborozóidat, hogy írják meg élményeiket. Vigyázat! Ha a táborhoz szervező ír értékelést, az az ÁSZF súlyos megsértésének minősül. Tehát ne te írj be a táborozóid által küldött értékelést, hanem őket kérd meg erre.
8. A legfontosabb: Az oldalon a Google ranking-hez hasonló rangsorolást használunk. A jól kitöltött adatlapok a keresőben előre rangsorolva jelennek meg. Márpedig ami elől van egy listán, az a felhasználók szerint jó.
Ha szeretnél a találati listán jól szerepelni, mindig gondoskodj róla, hogy táboradataid már március elején aktualizálva legyenek.

Szeretnél még több jelenlétet, még több forgalmat, még több táborozót?


Ha a tábort szeretnéd a többi közül kiemelni, erre is van megoldás. Ennek elősegítésére különböző ársávban, többféle felületet biztosítunk:

Ajánlott táborok

Az "Ajánlott táborok" felület minden tábor adatlapon megjelenik közvetlenül a turnusinformációk alatt, így jó láthatóságot biztosít. Az ide bekerülő táborok száma korlátozott, hogy minden ezt rendelő felhasználó megfelelő megjelenési mennyiségben részesüljön.
"Ajánlott táborok" közé bekerülés díja, egy szezonra 9 000 Ft.


Banner csomag

Minden oldalunkon megjelenik, jobb oldalt felül. A bannerben statikus, 300x300px méretű kép megadására van lehetőség.
A csomag Facebook megosztást és a keresőben történő egy hónapos kiemelést is tartalmaz. A havidíjak:
A csomag díja:
Március      27 000 Ft
Április        30 000 Ft
Május         34 000 Ft
Június        37 000 Ft
Július         10 000 Ft
A link egy tábor adatlapjára, vagy egy szervező cimkéjére mutathat.


Kiemelés a részletes keresőben

Egy adatlap kiemelése keresőben a teljes szezonra. A csomag Facebook megosztást is tartalmaz.
A kiemelés díja 30 000 Ft.


Főoldali banner

A főoldali központi slideren történő megjelenésre akkor van lehetőséged két hétre, ha legalább két havi banner csomagot vagy egy havi banner csomagot+keresőben kiemelés csomagot egyszerre megrendelsz.


PR cikk

Ha szeretnél a táborodról bővebben bemutató cikket, amely utána minden évben megjelenik Facebook megosztás formájában is, és amelyre kívülről is tudsz hivatkozni, szívesen elkészítjük!