A felhasználók értékelése rengeteget számít már egy mindennapos vásárláskor is. A táborok kiválasztásánál is érvényesül az, hogy a hozzáférhető információkon, képeken és videókon túl, más szülők véleménye érdekel minket elsősorban: Milyen volt a tábor? Hogy érezte magát a gyerek? Milyen hangulatban volt mikor felvették a tábor végén? Ár-érték arányban megérte?
A táborozók és szüleik véleménye a táborodról rendkívül fontos, ezért a tábor rangsorolásában is fontos szerepet játszik.


Hogyan szerezhetsz felhasználói értékelést?
Legegyszerűbben úgy, hogy megkéred táborozóidat, írják meg korábbi tábori élményeiket. Az emberek szeretnek élményt megosztani, különösen ha egy szeretett táborról írhatnak, amire jó szívvel emlékeznek vissza.Szeretnénk nyomatékosan felhívni a figyelmet, hogy Táborszervező nem adhat le értékelést a táborára, akkor sem ha gyermeke részt vett rajta. Erre ÁSZF-ben, cikkekben, hírlevelekben is felhívtuk a figyelmet. Első alkalommal figyelmeztetünk érte, ha azonban megismétlődik, a tábor kizárásra kerül az oldalról.
Az értékelések a táborozók és szüleik részére kínálnak felületet. Táborszervezőként a Leírás és a bemutatkozás áll rendelkezére.