Animáció - Legyél te is filmrendező!
Animáció - Legyél te is filmrendező!
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
testvérkedvezmény: 42.700 ft
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
“Teleki Kitti vagyok, 2019-ben diplomáztam a MOME-n, animáció tanszakon. Szabadúszó animációs filmkészítőként dolgozom. 2017-ben először az egyetemi kereteken belül kezdtem el animációs workshopokat tartani gyerekeknek. Később más megkeresésekre kezdtem el nyári táborokban is dolgozni, hétvégi workshopokat tartani, jelenleg rendszeresen a Létra Klubban tartok animációs foglalkozást.” “Prohászka Szandra vagyok, szociológus, fényképész, élménypedagógiai tréner. 2004-ben végeztem a Budapesti Szolgáltató és Kézművesipari Szakiskola fényképész szakán, 12 éve táboroztatok rendszeresen gyerekeket, 10 éve tartok foglalkozásokat szintén gyerekeknek fényképezés, újságszerkesztés, élménypedagógia témakörben, 3 éve animációs filmkészítés témakörben. Fényképészként fontosnak tartom a vizuális nevelést, a vizuális kultúra átadását, míg élménypedagógiai trénerként elsődleges számomra, hogy mindezt tapasztalati úton, élményként tegyem meg.”
Leírás
ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.
Napirend, étkezés, létszám:
Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
A táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.
Animáció - Legyél te is filmrendező!
Táborvezetők:
“Teleki Kitti vagyok, 2019-ben diplomáztam a MOME-n, animáció tanszakon. Szabadúszó animációs filmkészítőként dolgozom. 2017-ben először az egyetemi kereteken belül kezdtem el animációs workshopokat tartani gyerekeknek. Később más megkeresésekre kezdtem el nyári táborokban is dolgozni, hétvégi workshopokat tartani, jelenleg rendszeresen a Létra Klubban tartok animációs foglalkozást.”

“Prohászka Szandra vagyok, szociológus, fényképész, élménypedagógiai tréner. 2004-ben végeztem a Budapesti Szolgáltató és Kézművesipari Szakiskola fényképész szakán, 12 éve táboroztatok rendszeresen gyerekeket, 10 éve tartok foglalkozásokat szintén gyerekeknek fényképezés, újságszerkesztés, élménypedagógia témakörben, 3 éve animációs filmkészítés témakörben. Fényképészként fontosnak tartom a vizuális nevelést, a vizuális kultúra átadását, míg élménypedagógiai trénerként elsődleges számomra, hogy mindezt tapasztalati úton, élményként tegyem meg.”

Leírás:
A digitális kompetencia fejlesztése ma már szükségszerű. Azok a gyerekek, akik nem találkoznak a digitális eszközök által nyújtott lehetőségekkel, előnyökkel, sajnos lemaradnak, és a felnőtt életükben akár komoly hátrányt tapasztalhatnak. A tábor folyamán a gyerekek betekintést nyernek az animációs filmkészítés komplexitásába, melyen keresztül aktívan fejlesztjük vizuális készségeinket és kreativitásunkat.A program vegyíti a kézműves tevékenységet a digitális fényképezéssel és a digitális animáció megismerésével, közben fejlesztve több szociális kompetenciát, úgy mint együttműködés, kudarctűrés, érdekérvényesítés, empátia. Közösen alkotunk, reflektálunk egymás ötleteire, és segítjük egymást. Elsődleges célunk, hogy a résztvevő gyerekek merjék szabadjára engedni a fantáziájukat és felszabadultan tudják megvalósítani azt, ami őket foglalkoztatja, mindenki olyan szinten ahol éppen tart.

A tábor során megtanuljuk, hogyan készítsük elő az ötleteinket úgy, hogy alkalmassá váljanak arra, hogy mozgóképet készíthessünk belőlük. Megismerkedünk egy számítógépes programmal, mellyel befotózzuk a rajzainkat és rögtön vissza is tudjuk nézni mozgásban. Átvilágító asztallal kipróbáljuk a hagyományos rajz animációt, mellyel mindent képkockáról képkockára rajzolunk meg. Rövid animációs etűdöket készítünk kevert grafikai technikákat alkalmazva (festék, gyurma, kréta stb.) Közösen szinkronizáljuk le az elkészült munkákat, felveszünk zörejeket, hangokat alá. Ha jó idő lesz aszfaltkréta segítségével animációt készítünk még a talpunk alatt is.

A tábori napokat bemelegítő, nyitó körrel valamint rajzolós játékokkal kezdjük. Ez után az aznapi feladattal: ötletek, forgatókönyv, kivitelezés, tényleges “animálás” - foglalkozunk. Ebéd utánra, a csoport állapotának megfelelően rövid filmezést, lazulós tevékenységet vagy kinti mozgásos játékot tervezünk, majd folytatjuk a délelőtt megkezdett feladatot. A nap végén összegezzük, hogy hova jutottunk (Ki hogy van? Mit tanult? Milyen érzésekkel megy haza?) és megtervezzük a következő tábori napot.

Díj: 45.000 ft/fő, testvérkedvezmény: 42.700 ft/testvér A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

Jelentkezni online jelentkezési lapunk https://letraklub.hu/jelentkezes kitöltésével és a kiválasztott tábor díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő emailt küldünk, amely tartalmazza majd a tábordíj átutalásával kapcsolatos tudnivalókat is.)
Banki adatok: Név: Világszép Alapítvány Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81491836
Az utalás közleményébe a gyermek és a tábor nevét kérjük beírni. Köszönjük! Jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik érvényessé. Táborozóink a Létra Klub szeptemberi foglalkozásaira való jelentkezésnél elsőbbséget élveznek!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés