Grafikai-festészeti napközis tábor a BABtérben
Grafikai-festészeti napközis tábor a BABtérben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2040 Budaörs, Templom tér 12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202999985
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Patrovits Tamás Animációs filmrendező, grafikusművész, művésztanár. 1994-ben végezte el a Magyar Iparművészeti Főiskola animáció és videó szakát. Készít szerzői rövidfilmeket, televíziós sorozatokat és reklámokat, a rajzi és 2D-s számítógépes animációval egyaránt foglalkozik. 1995 óta oktatja az animációs filmkészítést és a kreatív tervezői gondolkodást. 2005 óta szervezi az Animáció Világnapját, 2012-ben Orosz Anna Idával megalapítja a Primanima fesztivált, amelynek kreatív igazgatója. Rendszeresen vezet animációs workshopokat itthon és külföldön.
Leírás
A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzméterét használhatják ki, belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból, valamint a grafikai és zenei szakköreiből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

GRAFIKAI-FESTÉSZETI NAPKÖZIS TÁBOR
A grafikai eszközökkel (Présgép, rézkarcnyomó, festészeti eszközök) gazdagon felszerelt stúdiónk kreatív alkotótábora szintén hétfőtől péntekig várja a gyerekeket. Az élményalapú napközis táborban illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek is készítésével foglalkozunk majd és a gyerekek számos kreatív, gyakorlati képzőművészeti ismeretet szerezhetnek. A résztvevőknek megmutatjuk a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális képkészítési módszereket. Hétfőn a monotípia és más grafikai eljárások, kedden az akvarellfestés, szerdán a kollázs és a montázs, csütörtökön a vonalrajzolás és kalligráfia lesz a tematika, pénteken pedig animált gifeket készítünk vegyes technikával.

Időpontok: (Naponta 8-17 óra között)
1.tábor: június 29 – július 3.
2.tábor: július 6 – július 10.
3. tábor: július 27 – július 31.
4. tábor: augusztus 3. – augusztus 7.
5. tábor: augusztus 10. – augusztus 14.
6. tábor: augusztus 17. – augusztus 21.

Igény esetén augusztusi táborokat is meghirdetünk.

Korcsoport: 7–14 év
Létszám csoportonként: maximum 10 fő
Naponta 8-17 óra között.
Táborvezetők: Patrovits Tamás, animációsfilm-rendező, grafikusművész, művészeti oktató / További oktatók: Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám és napi oktatók
Tábori díj: 50.000 Ft. A tábori díj tartalmazza a tízórait és ebédet, illetve az anyag- és eszközköltséget is. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés