Kézműves tábor - Cirkusz az egész világ!
Kézműves tábor - Cirkusz az egész világ!
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény: 42.700 ft/testvér
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.

A hét tematikája a cirkusz köré épül. Tervezünk egy nagy közös festés/árnykép alkotást, melyet folyamatosan alakítunk közösen a hét során, de minden nap egyéni munkát is végeznek a gyerekek.

Természetes-, illetve újrahasznosított anyagokat használunk a zsonglőr eszközök (ördögbot, meteor), hangszer (zúzoló), kis színházi kellékeink (kavics szobrok, mozgó pohárkép) elkészítése során, melyet a gyerekek a hét végén haza is vihetnek magukkal. Az elkészült munkákat minden alkalommal ki is próbáljuk, használatba vesszük: zsonglőrködünk, kavicsszínházat, kisvideót készítünk csoportokban, illetve közösen. Milyen eszközök használatát gyakoroljuk? A fűrész, a satu, a ragasztó pisztoly, az olló, az ecset, a tű mindennapi társunk lesz. Segítségükkel a nagymozgásokat és a finomabb mozgásokat is gyakorolhatják a gyerekek.

A kézügyesség fejlesztésén kívül szeretnénk egyensúlyérzéküket, bátorságukat is kihívás elé állítani. Csapatmunkában kipróbálhatják a slackline, a kötelek nyújtotta izgalmas lehetőségeket is. A hetet egy közös gálaműsorral zárjuk, ahol az elkészült játékokat, alkotásokat be is mutatjuk a saját kezűleg készült hátterünk előtt.

Egy-egy napot mindig játékos ráhangolódással, valami közös tevékenységgel kezdünk. Ezt követi az egyéni vagy kis csoportos alkotás. Ebéd után beszélgetéssel és játékkal pihenünk egy kicsit, majd folytatjuk a munkát és gyakorlunk, készülünk az alkotásaink bemutatására. A napot egy visszatekintéssel zárjuk.

Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be, az egyes táborok napirendjét részletes leírásuknál pontosan feltüntettük. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
A táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés