Kreatív mozgás és tánc
Kreatív mozgás és tánc
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
48 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
testvérkedvezmény: 45.600 ft/testvér
Ajánlott életkor
8-11
Turnusok
2021. júl 26, hétfő - 2021. júl 30, péntek (5 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Táborvezetők: Dávid Luca: "Huszonkét éven át táncoltam mozdulatművészetet az Óbudai Mozgásművészeti Iskolában. A Képzőművészeti Egyetem látványtervező mesterképzése mellett, elvégeztem egy tánc és mozgásterápiás tanfolyamot. Szabadidőmben önkéntesként és kézműves szakértőként veszek részt a Bátor Tábor életében. Ha pedig dolgozom, akkor a Budapest School mikroiskoláiban alkotok és mozgok a gyerekekkel." Törőcsik Tamás, több éves színházi tapasztalattal rendelkező színész, logopédus. “Rendszeresen tartok színjátszó és dráma foglalkozásokat. Évekig táncoltam színházi darabokban Magyarországon és külföldön egyaránt. Továbbá régóta a Bátor Tábor önkéntese vagyok, ahol a dráma mellett tánc és mozgás órákat is tartok a gyerekeknek. Pedagógusként az önkifejezést, a testbeszéd tudatosítását és a magabiztos kommunikáció fejlesztését is fontosnak tartom. Azt gondolom, hogy az önfeledt játék, a humor és a pozitív hozzáállás minden egyes nap előrébb visz bennünket.”
Leírás
Mi a tábor célja?
A zene, a mozgás, a tánc által tapasztaljuk és megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk kifejezni magunkat a szavakon túl.

Mi történik a táborban?
Belekóstolunk többféle mozgásformába. Rengeteget játszunk, improvizálunk. Egyénileg, párban és csoportban is mozgunk. Szinte mindig zenére dolgozunk, a lehető legkülönbözőbb stílusok és zenei hangulatok kísérnek majd minket a táncban. A mozgásos tapasztalásainkból pedig összegyúrunk majd egy-egy koreográfiát, táncjátékot.

Honnan hova jutnak el a gyerekek? Milyen készségük fejlődik?
A gyerekek felszabadulnak a mozgás által. Erősítik a testtudatukat. Önismeretet tanulnak és fejlődik a ritmusérzékük.

Mi a napi program?
Egy kerettörténet vagy mese mentén tartunk játékos bemelegítést. Ezután belekóstolunk egy-egy táncműfajba. Ebéd után tartunk egy pihentető alkotó időt, majd a közös koreográfia készítésével zárjuk a napot.

Miért pont ezt a tábort válasszam?
A zene, a mozgás, a tánc rengeteg energiát szabadít fel és jótékonyan hat nemcsak az ember hangulatára, hanem az önbizalmára is. Ha szereted a jó zenéket, a pörgős ritmusokat, vagy ha szívesen tanulnál meg különböző koreográfiákat, akkor itt a helyed! Gyere, és próbálj ki különféle gesztusjátékokat, játssz a mozgásutánzás szabadságával, fejleszd a testtudatodat! A foglalkozásokon lesz sok zene, belekóstolhatsz többféle mozgásformába, és amit garantálunk, hogy nagyon jól fogod magad érezni.

Milyen módszereket fogunk használni?
- Mozgás a képzelet szárnyán - Gőbel Orsolya varázsjátékai
- Improvizáció zenére
- Koreográfia tanulás
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés