Lurkó Tábor
Lurkó Tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1184 Budapest, Esztergályos u. 5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203815584
Napközis ár
69 500 Ft
Napi tábor ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény vagy turnus kedvezmény, továbbá 2023. május 25-ig történő jelentkezés esetén hűség kedvezmény azok számára, akik a tavalyi évben már táboroztak velünk.
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
2024. júl 8, hétfő - 2024. júl 12, péntek (5 nap) Hagyományőrző kézműves tábor
2024. júl 15, hétfő - 2024. júl 19, péntek (5 nap) KRESZ és kézműves tábor
2024. júl 22, hétfő - 2024. júl 26, péntek (5 nap) "Emberi test" kézműves tábor
2024. júl 29, hétfő - 2024. aug 2, péntek (5 nap) Vuk kézműves tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Tajti Mária vagyok, tanítónő, (mesterpedagógus). Testnevelés szakkollégiumot és informatika műveltségterületet végeztem. Diplomaszerzésem óta a XVIII. kerületben tanítok. Nyaranta több évtizeden keresztül vettem részt iskolai táborok szervezésében és lebonyolításában. 2012 óta saját tábort szervezek családias környezetben a XVIII. kerületi Lurkó Kuckóban. (1184 Bp. Esztergályos u. 5.) Célom, hogy a nyári szünetben tartalmas, hasznos elfoglaltságot biztosítsak 6- 12 éves gyerekeknek, akik kellemes, családias környezetben tölthetik a nyári szünet egy részét.
Leírás
A tábor turnusairól bővebben a www.lurkokucko.hu oldalon olvashatnak.
Táborozni vágyó 6-12 éves korú gyerekek számára szervezünk a nyári szünetre tartalmas, érdekes időtöltést heti turnusokban,különböző témákhoz kapcsolódva, napközis jelleggel. A táborok helyszíne: 18. kerület, Esztergályos utca 5. szám alatti, gyermekprogramok szervezésére kialakított családi ház. A táborozás során a heti témákhoz kapcsolódva hangsúlyt kap a kreatív készségfejlesztés, az alkotás.
A táborozás során fényképek készülnek, így a tábor vidám pillanatait megőrizhetik a gyerekek.
Naponta négyszeri étkezést biztosítunk a táborozóknak. (Ebéd a közeli éttermek egyikében.) A gyerekek számára képzett pedagógusok biztosítják a programokat naponta 7.30-tól 17 óráig.

Árak 2024-ben:
A tervezett ár minden turnusban (heti) 69.500 Ft/hét.
Szeretném a gyerekeknek a megszokott számú és színvonalú étkezést biztosítani, ami reggeliből, gyümölcsből, ebédből és bőséges, tartalmas uzsonnából áll.

A foglaló összege minden táborra: 20 000 Ft/fő

Kedvezmények:
HŰSÉG kedvezmény: 1.000 Ft
Ebben a kedvezményben azok részesülhetnek, akik az előző nyáron legalább egy hetet a Lurkó Kuckóban táboroztak, és 2023. május 25-ig jelentkeznek valamelyik turnusra.
(Ez az egyéb kedvezményektől függetlenül, de több hetes táborozás esetén is csak egyszer vehető igénybe.)


További kedvezmények:
Ezek a kedvezmények nem összevonhatóak, mindig a teljes összegből számítandók.
Testvérek azonos turnusba jelentkezése esetén a második gyerek táborozási díjából 1.000 Ft kedvezmény, harmadik gyermekek esetén 1.500 Ft további gyermekek jelentkezése esetén 2000 Ft kedvezmény vehető igénybe.

Több turnusban való részvétel esetén a második hét 1.000 a harmadik hét 1.500 Ft  a negyedik és a további hetek 2.000 Ft kedvezménnyel vehetők igénybe.

A táborok programjához egy-egy napra is be lehet kapcsolódni. Ezt azonban minimum 2 nappal előbb kérem jelezni!
Ez esetben a napidíj: 15.000 Ft/fő

Napirend:
07:30 - 8:00 gyülekező      
8:00 - 8:30 reggeli      
8:30 - 9:00 a témára hangoló beszélgetés      
9:00 - 10:30 irányított foglalkozások, képességfejlesztő játékok, kézműveskedés      
10:30 - 12:00 tízórai, szabadtéri, ügyességi játékok, játszóterezés      
12:00 - 12:30 ebéd a közeli éttermek egyikében      
12:30 - 13:30 csendes pihenő, társasjáték      
13:30 -15:30 kreatív kézműves foglalkozás      
15:30 - 16:00 uzsonna      
16:00 - 17:00 szabad játék, folyamatos hazamenetel      
           
Hetirend:
A hét első napjának délelőttjén megismerkedünk a gyerekekkel, megbeszéljük a napirendet, és ráhangolódunk a heti témára.
Az irodalmi művekkel a reggelit követő időszakokban, illetve a csendes pihenő alatt ismerkedünk.
A hét folyamán általános program lesz: a szabadtéri játék vagy játszóterezés, játéktanulás, vetélkedő, sport tevékenység.
A leghangsúlyosabbak mégis a kézműves foglalkozások, melyről az elkészült alkotásokat természetesen hazavihetik a gyerekek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A gyermekeink a kezdetek óta vesznek részt a Lurkó Kuckó különböző témájú táboraiban. Igen nagy kedvvel járnak ide a változatos és érdekes programok miatt. A táborok jól szervezettek, érdekes témájúak, a résztvevők jó hangulatban, vidáman töltik el itt a napjaikat. A pedagógusok elismert szakemberek, a gyerekeim nagyon szeretik őket, kedvesek és az életkoruknak megfelelően nagyon jól kezelik a gyerekeket. Nagyon tetszik, hogy a tábor profiljához alkalmazkodóan a gyerekeket önállóságra és kreativitásra nevelik. Nem utolsó sorban fontos, hogy az étkezés is színvonalas, választékos és finom ételeket ehetnek minden nap. A tábor utolsó napján mindig egy érdekes és különleges programot szerveznek.
Marika néni által szervezett táborokat és egyéb programokat jó szívvvel szoktam ajánlani másoknak. A táborok igényesek, gyerekközpontúak. Különösen szeretjük, hogy a gyerekeinket kreativitásra, ötleteik kipróbálására ösztönzik és ebben sok-sok segítséget is kapnak. A tematikus hetek nagyon ötletesek, színesek. A környezet családias, nyugodt.
A Harry Potter táborban vett részt a fiam. A tábor helyszíne csendes, nyugodt, családias. Hasznosan és értelmesen telt el az egy hét. Minden nap a tematikához illő kézműves tárgyat készítettek a gyerekek, de ez mellett maradt idő játékra az udvaron, hangoskönyv hallgatásra, sétára (megfelelő idő esetén játszótér), társasozásra. Az ebédet a közeli étteremben fogyasztották el.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tábort,kisfiam nagyon jól érezte magát.
Idén nyáron több táborban is részt vettek gyermekeim. Marika néni színvonalas foglalkozásokat szervezett, a gyerekek számára érdekes tematikát választott. Maximálisan elégedettek vagyunk a tábor minőségével, a felügyelettel, az ellátással. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy gyermeke a megfelelő kezekben legyen nyáron!
A tábor végén mi is betekintést nyerhettünk a mindennapokba: a CD-re másolt képekek visszatükrözik a gyermekek jókedvét, a kreatív folalkozások alatti szorgoskodásait.
Itt mindenki játszva tanulhat, fejlesztheti kézügyességét/társas kapcsolatait. Zárkózottabb gyerekek is hamar feloldódnak, új barátságok születnek.
Marika néni évközben is remek programokat szervez a gyerekeknek, érdemes figyelni a Lurkó kuckó honlapját, ahol az érdeklődő megtalál minden hasznos információt, programot/eseményt.
Idén nyáron először voltunk a Lurkó Kuckó szorobán táborában. Először tartottam tőle, mivel gyermekem nem igen rajong a matemaikáért, de az első nap délutáni élménybeszámoló után teljesen megnyugodtam, mivel rengeteg pozitív élményről számolt be. Nagyon nagy lelkesedéssel ment a hét minden napján táborba és mindennel elégedettek voltunk. Nagyon sok szép dolgot alkottak ez alatt a hét alatt, az ebéd minden nap finom volt gyermekem elmondása szerint. Utolsó napon délután nagy lelkesen mutatta, hogy hogyan kell használni a szorobán táblát.
Mindent összegezve minden értelemben és részletében ajánlani tudom a Lurkó Kuckós tábort magas színvonala miatt.
Az angol zoo táborban vett részt a kislányom és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A programok, a kézműves foglalkozások, ahogy az egész hetet felépítették a térkép rajzolásától egészen az állatok elkészítéséig. Az utolsó napon, amikor hazaértünk, azt mondta a lányom, hogy anya én nem megyek jövő héten a Balatonra, inkább fizess be még egy hétre a Marika nénihez. Azt hiszem ebben benne volt minden. Nagyon köszönjük ezt a hetet, rengeteget tanultak a gyerekek, miközben csodás dolgokat készítettek. Mi biztosan megyünk jövőre is.
Lányom rendszeresen részt vesz a Lurkó Kuckó programjain, amely egy csendes családi házas övezetben található. Idén először volt napközis táborban,az indiános angol-magyar táborban. Rengeteg élménnyel tért haza minden délután. Emellett nagyon sok saját "gyártású" ajándékot hozott haza, amelyek az adott témakörhöz kapcsolódnak. Nagyon jól érezte magát, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, nemcsak a tábort, de év közben a LURKÓ KUCKÓ foglalkozásait.
Kislányom először vett részt a Lurkó Kuckó által szervezett táborban. Rokonok ajánlották a tábort és az utolsó pillanatban sikerült bekerülnie a táborozók csapatába. Minden nap élményekkel és az általa készített tárgyakkal tért haza. Finomakat evett, jókat játszott és új barátokat szerzett. A pedagógusok kedvesek, barátságosak voltak. A héten sok érdekes és hasznos dolgot tanulhattak tőlük a gyerekek.
Idén, első alkalommal vett részt 9 éves kislányom Marika néni kézműves táborában. Nagyon jól érezte magát :), minden délután lelkesen mesélte a napi eseményeket. Nagyon klassz dolgok készültek mindennap a kis kezek alatt, Marika néni segítségével. A tábor csendes, kertvárosi részen van, a kertben is lehet játszani, a gyerekekre odafigyelnek, változatos és finom az étel is. Nagyon jó, hogy nincs hajtás, van pihenő és rengeteg kézműveskedés. Mi biztosan megyünk még és jó szívvel ajánlom minden alkotni szerető kisgyereknek!Az én anyai szívem is végig nyugodt volt, jó helyen, biztonságban volt a kislányom.
8 éves kislányom már második alkalommal volt a Lurkó Kuckó nyári napközis táborában. Ismét egy felejthetetlen hetet töltött el Marika néni által szervezett táborban. Kislányom imád ide járni, csendes, családias környezet és itt rengeteg kreatív dolgot kitud próbálni. Szülőként nyugodt szívvel hagytam ott, mert tudom jól érzi magát, szeretetet és figyelmet kap.
Gyermekeink mondták:
Ajánljuk a Lurkó Kuckó táborait, mert nagyon sok kreatív dolgot csináltunk.
Készítettünk íjat, nyílvesszőket, tarsolyt, tegezt, amit utána ki is próbáltunk.
Készítettünk felmosóból lovat és utána még a rollerünk is lóvá változott. Sokféle technikával ékszereket is készítettünk. Utolsó nap hamuba sült pogácsát (kenyeret) is sütöttünk. Nagyon tetszett a jurta építés is. Több más témájú tábor is van, ahol hasonló élményeket élhetnek át a résztvevők. Köszönünk mindent!
Honfoglaló Táborozók
Nagyon örülünkk, hogy rájuk találtunk és elvittüm 8 éves kislányunkat ebbe a táborba. Nagyon sokat tanult, és azóta is rendszeresen alkalmazza az ott tanultakat. Nagyon élvezte a tábort, hamar elszaladt az egy hét.
Igazán profi, segítőkész és barátságos oktatók voltak.

Köszönet a munkájukért. Legközelebb is megyünk.