Lurkó Tábor
Lurkó Tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1184 Budapest, Esztergályos u. 5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203815584
Napközis ár
33 000 Ft
Napi tábor ár
6 600 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Első tábor éve
2012
Turnusok
2018. jún 25, hétfő - 2018. jún 29, péntek (5 nap) "Utazás a csillagok közé" angol magyar kétnyelvű tábor
2018. júl 2, hétfő - 2018. júl 6, péntek (5 nap) "Fáraók és piramisok" angol-magyar kétnyelvű tábor
2018. júl 9, hétfő - 2018. júl 13, péntek (5 nap) "Harry Potter" tábor
2018. júl 16, hétfő - 2018. júl 20, péntek (5 nap) "Mátyás király udvarában" tábor
2018. júl 23, hétfő - 2018. júl 27, péntek (5 nap) Hagyományőrző tábor
2018. júl 30, hétfő - 2018. aug 3, péntek (5 nap) Mese-tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Tajti Mária vagyok, tanítónő. Testnevelés szakkollégiumot és informatika műveltségterületet végeztem. Diplomaszerzésem óta a XVIII. kerületben tanítok. Nyaranta több évtizede veszek részt táborok szervezésében és lebonyolításában. 2012 óta saját tábort szervezek családias környezetben a XVIII. kerületi Lurkó Kuckóban. (1184 Bp. Esztergályos u. 5.) Célom, hogy a nyári szünetben tartalmas, hasznos elfoglaltságot biztosítsak 6- 12 éves gyerekeknek, akik kellemes, családias környezetben tölthetik a nyári szünet egy részét. 2015 óta Vargáné Kádas Tímea, segíti munkámat, akivel kétnyelvű táborokat szervezünk magyar és angol nyelven.
Leírás
Táborozni vágyó 6-13 éves korú gyerekek számára szervezünk a nyári szünetre tartalmas, érdekes időtöltést heti turnusokban,különböző témákhoz kapcsolódva, napközis jelleggel. A táborok helyszíne: XVIII. kerület, Esztergályos utca 5. szám alatti, gyermekprogramok szervezésére kialakított családi ház. A táborozás során a heti témákhoz kapcsolódva hangsúlyt kap a kreatív készségfejlesztés, az alkotás.
A táborozás során fényképek készülnek, így a tábor vidám pillanatait megőrizhetik a gyerekek.
Naponta háromszori étkezést biztosítunk a táborozóknak. (Ebéd a közeli éttermek egyikében.) A gyerekek számára képzett pedagógusok biztosítják a programokat naponta 7.30-tól 17 óráig.

Napirend:
07:30 - 8:00 gyülekező      
8:00 - 8:30 reggeli      
8:30 - 9:00 a témára hangoló beszélgetés      
9:00 - 10:30 irányított foglalkozások, képességfejlesztő játékok, kézműveskedés      
10:30 - 12:00 szabadtéri, ügyességi játékok, játszóterezés      
12:00 - 12:30 ebéd a közeli éttermek egyikében      
12:30 - 13:30 csendes pihenő, társasjáték      
13:30 -15:30 kreatív kézműves foglalkozás      
15:30 - 16:00 uzsonna      
16:00 - 17:00 szabad játék, folyamatos hazamenetel      
           
Hetirend:
A hét első napjának délelőttjén megismerkedünk a gyerekekkel, megbeszéljük a napirendet, és ráhangolódunk a heti témára.
Az irodalmi művekkel a reggelit követő időszakokban, illetve a csendes pihenő alatt ismerkedünk.
A hét folyamán általános program lesz: a szabadtéri játék vagy játszóterezés, játéktanulás, vetélkedő, sport tevékenység.
A leghangsúlyosabbak mégis a kézműves foglalkozások, melyről az elkészült alkotásokat természetesen hazavihetik a gyerekek.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A gyermekeink a kezdetek óta vesznek részt a Lurkó Kuckó különböző témájú táboraiban. Igen nagy kedvvel járnak ide a változatos és érdekes programok miatt. A táborok jól szervezettek, érdekes témájúak, a résztvevők jó hangulatban, vidáman töltik el itt a napjaikat. A pedagógusok elismert szakemberek, a gyerekeim nagyon szeretik őket, kedvesek és az életkoruknak megfelelően nagyon jól kezelik a gyerekeket. Nagyon tetszik, hogy a tábor profiljához alkalmazkodóan a gyerekeket önállóságra és kreativitásra nevelik. Nem utolsó sorban fontos, hogy az étkezés is színvonalas, választékos és finom ételeket ehetnek minden nap. A tábor utolsó napján mindig egy érdekes és különleges programot szerveznek.
Marika néni által szervezett táborokat és egyéb programokat jó szívvvel szoktam ajánlani másoknak. A táborok igényesek, gyerekközpontúak. Különösen szeretjük, hogy a gyerekeinket kreativitásra, ötleteik kipróbálására ösztönzik és ebben sok-sok segítséget is kapnak. A tematikus hetek nagyon ötletesek, színesek. A környezet családias, nyugodt.
A Harry Potter táborban vett részt a fiam. A tábor helyszíne csendes, nyugodt, családias. Hasznosan és értelmesen telt el az egy hét. Minden nap a tematikához illő kézműves tárgyat készítettek a gyerekek, de ez mellett maradt idő játékra az udvaron, hangoskönyv hallgatásra, sétára (megfelelő idő esetén játszótér), társasozásra. Az ebédet a közeli étteremben fogyasztották el.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tábort,kisfiam nagyon jól érezte magát.
Idén nyáron több táborban is részt vettek gyermekeim. Marika néni színvonalas foglalkozásokat szervezett, a gyerekek számára érdekes tematikát választott. Maximálisan elégedettek vagyunk a tábor minőségével, a felügyelettel, az ellátással. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy gyermeke a megfelelő kezekben legyen nyáron!
A tábor végén mi is betekintést nyerhettünk a mindennapokba: a CD-re másolt képekek visszatükrözik a gyermekek jókedvét, a kreatív folalkozások alatti szorgoskodásait.
Itt mindenki játszva tanulhat, fejlesztheti kézügyességét/társas kapcsolatait. Zárkózottabb gyerekek is hamar feloldódnak, új barátságok születnek.
Marika néni évközben is remek programokat szervez a gyerekeknek, érdemes figyelni a Lurkó kuckó honlapját, ahol az érdeklődő megtalál minden hasznos információt, programot/eseményt.
Idén nyáron először voltunk a Lurkó Kuckó szorobán táborában. Először tartottam tőle, mivel gyermekem nem igen rajong a matemaikáért, de az első nap délutáni élménybeszámoló után teljesen megnyugodtam, mivel rengeteg pozitív élményről számolt be. Nagyon nagy lelkesedéssel ment a hét minden napján táborba és mindennel elégedettek voltunk. Nagyon sok szép dolgot alkottak ez alatt a hét alatt, az ebéd minden nap finom volt gyermekem elmondása szerint. Utolsó napon délután nagy lelkesen mutatta, hogy hogyan kell használni a szorobán táblát.
Mindent összegezve minden értelemben és részletében ajánlani tudom a Lurkó Kuckós tábort magas színvonala miatt.
Az angol zoo táborban vett részt a kislányom és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A programok, a kézműves foglalkozások, ahogy az egész hetet felépítették a térkép rajzolásától egészen az állatok elkészítéséig. Az utolsó napon, amikor hazaértünk, azt mondta a lányom, hogy anya én nem megyek jövő héten a Balatonra, inkább fizess be még egy hétre a Marika nénihez. Azt hiszem ebben benne volt minden. Nagyon köszönjük ezt a hetet, rengeteget tanultak a gyerekek, miközben csodás dolgokat készítettek. Mi biztosan megyünk jövőre is.
Lányom rendszeresen részt vesz a Lurkó Kuckó programjain, amely egy csendes családi házas övezetben található. Idén először volt napközis táborban,az indiános angol-magyar táborban. Rengeteg élménnyel tért haza minden délután. Emellett nagyon sok saját "gyártású" ajándékot hozott haza, amelyek az adott témakörhöz kapcsolódnak. Nagyon jól érezte magát, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, nemcsak a tábort, de év közben a LURKÓ KUCKÓ foglalkozásait.