Rajzfilmes tábor Óbudán
Rajzfilmes tábor Óbudán
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1038 Budapest, Kerék utca 80.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612501355
Napközis ár
48 260 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény, 10% turnuskedvezmény
Ajánlott életkor
6-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Magyar Rajzfilm Kft. több mint húsz éve tart rajzfilmes táborokat (régebben a Pannónia Film Kft. keretében zajlott). Gyermekszerető szakemberek segítségével a gyerekek elkészíthetik rajzfilmjüket. A szakmába való betekintés nagy élményt jelent a gyerekeknek,irányt adhat a jövőbeni továbbtanuláshoz is. Többen választották szakmának az animációt. A tábor egy jó lehetőség, hogy a gyerekek kipróbálják az animációs szakmát!
Leírás
Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat, a Nyári Rajzfilmes táborunkba, ahol a résztvevők megismerkednek az animációkészítés rejtelmeivel. Táborunk célja, hogy mindenki saját alkotói világát és egyéni stílusát ötvözve megalkothassa saját animációs filmjét. A kész műveket a kurzus végén pendrive-on hazavihetik.

A tábor során a gyerekek megismerkednek a mesék világával és azokkal a technikákkal, amelyekkel készülnek a különböző animációs produkciók. A elsajátítják a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, készítését. Megismerik a figuramozgatás kialakítását, a dinamikus, mozgatás módszereit.
A megtervezett és elkészült munkákat animációs programban összeállítják.

A Nyári Rajzfilmes tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartunk a rajzfilmkészítés folyamatairól. A kurzus keretein belül mindenki a saját tempójában halad. Gyermekszerető, gyakorlott kollégáink egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Táboraink során nem csak a rajzkészség fejlődik, hanem hosszútávú barátságok is szövődnek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés