Mindenkid Millennium angol nyelvi- és kézműves tábor
Mindenkid Millennium angol nyelvi- és kézműves tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706232336
Napközis ár
33 000 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
2-8
Első tábor éve
2017
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Kedves Szülők,

A MindenKid Óvodák elsősorban a dolgozó családok számára igyekeznek megoldást nyújtani azzal, hogy a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is.

Angol-magyar kéttannyelvű óvodáink ezért nyáron 2017. július 3. és augusztus 25. között minden héten tábort szerveznek két helyszínen: a VIII. és IX. kerületben is.  A táborokban 3-8 év közötti gyermekeket fogadunk, hetente váltakozó tematikával. A szervezőgárda már 15. éve szervez táborokat; tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ambiciózus óvodapedagógusok és tanítók, akik a tanév folyamán intézményünkben szereztek tapasztalatot. A színvonalas programokra, a biztonságos környezetre és a megfelelő ellátásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által nyilvántartásba vett, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező óvodánk jelent garanciát.

A gyermekek angol és magyar nyelvű  óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket, játszhatnak egymással és pedagógusaikkal. A foglakozások 5-10 gyermek részvételével angol nyelven folynak, de az angol tudás nem feltétele a jelentkezésnek. Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.

Azon szülők részére, akik nem kívánják egész napos szolgáltatásunkat igénybe venni, illetve csak délelőtti vagy délutáni elfoglaltságuk idejére keresnek gyermekük részére megfelelő elhelyezést, lehetőséget biztosítunk a tábor igénybevételére félnapos időtartamban is.

Az egész napos foglalkozások hétfőtől péntekig 8-17 óráig, a félnapos foglalkozások 8-13 óráig tartanak.

Díjak:
1 hetes részvételi díj: 33.000 Ft
4 napos díj: 30.000 Ft
Napi díj: 8000 Ft
Fél napos díj: 6500 Ft
Testvér kedvezmény: 10%


Helyszín:
MindenKid Corvin (Budapest, VIII. kerület, Práter utca 53.)
MindenKid Millenium (Budapest, IX. kerület, Lechner Ödön fasor 10.)


Turnusok:

1. hét július: 3. - 7. 5 nap alatt a Föld körül

Hozd magaddal a bőröndöd, beutazunk néhány országot! Meglátogatjuk a legnevezetesebb épületeket, kipróbáljuk a helyi finomságokat. Lehetőséged lesz, hogy megismerkedj más országokkal, különböző kultúrákkal! Kézműves foglalkozások, játékok, strandolás és még sok minden más. Gyere velünk, ez egy kihagyhatatlan kaland lesz!

2. hét: július 10. – 14. Vigyázz! Kész! Főzés!

A főzős héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, dagasztunk, aprítunk, keverünk, és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Természetesen minden napra jut valami kis kézműves feladat is. Minden kiskuktát szeretettel várunk. Az ételekhez jó étvágyat kívánunk!


3. hét: július 17 - 21. Kincsvadászat

A kincsvadászat hetén a kicsik valódi tengeri kalóztáborban vehetnek részt, ahol az izgalmas és kalandos hét során a kalózok hétpróbájával néznek szembe. majd igazi zsákmánnyal térhetnek haza.
A kalózportya során több kalózcsapat küzd egymással a zsákmányért. A program – többek között – tartalmaz tájékozódási és térképrajzolási feladatokat, bátorságpróbát és éjszakai kalandjátékot, ezen felül pedig ki kell szabadítani a királylányt és megtalálni az elrejtett kincseket is.

4. hét: július 24. - 28. Kis tudósok

A kis tudósok hetén a gyerekek a minket körülvevő világ csodáival ismerkedhetnek meg. Felállítjuk az ovi labort, amely számos érdekes kísérlet helyszíne lesz. Felvesszük a védőszemüvegeket és keverünk, kutyulunk, megfigyelünk, feltalálunk és mindent megvizsgálunk mikroszkóp alatt. A fizika és biológia alapjaival ismerkedünk érdekfeszítő, de játékos módon: babot csíráztatunk, szívószál rakétát készítünk, kristályt növesztünk, robotot építünk. A gyerekek a nap végén haza is vihetik az általuk készített dolgokat.

5. hét: július 31. – augusztus 4. Ovi olimpia

Az olimpiai héten megrendezzük a kicsik sportbajnokságát. A gyerekek összemérhetik ügyességüket a különböző versenyszámokban, egyénileg és csapatban is. Lesz zsákban futás, kötélhúzás, ügyességi pályák és labdajátékok. A verseny végén természetesen a győztesek dobogóra állhatnak és átvehetik érmeiket.

6. hét: augusztus 7 - 11. Indián Tábor

Az indián hét során a gyerekeknek indián nevet választunk, törzset alapítunk, harci buzdító éneket és táncot tanulunk. Sok csatában, játékban lesz részünk, ahol a törzsek összemérhetik ügyességüket, tudásukat és szerencséjüket. Az ellenséges törzsekkel vívott küzdelembe mindent beleadunk, segítségül hívjuk törzsünk sámánját, aki jósol, és a szellemeket hívja védelmünkre, valamint minden indián harcos elkészíti saját harci festését is. Lesz indiánharcossá avatás, totem és védő amulett készítés. Részt veszünk filmvetítésen, és indián népmesékkel ismerkedünk. Természetesen kézműves foglalkozások keretében elkészítjük indián öltözetünket, gyöngyös-tollas ékszereinket és harci fegyvereinket is, amit a hét végén mindenki haza is vihet.


7. hét: augusztus 14 – 18. Hol volt, hol nem volt…

Ezen a héten a királylányok s lovagok világába utazunk s mi magunk is azzá válunk egy hét erejéig. A királylányok jelmezekbe bújhatnak, szépítkezhetnek, különféle sminkeket, frizurákat, koronát, karkötőt készíthetnek s majd az "igazmondó tükör" elmondja ki a legszebb a világon. Míg a kis lovagok várat, koronát, kardot, pajzsot készítenek s készülnek a nagy megmérettetésre, melyre a hét utolsó napján kerül sor egy bállal egybekötött lovagi torna keretében! S hogy mit lehet hozni erre a hétre, nos hercegnős/királylányos/lovagi jelmezeket, kiegészítőket (minden mennyiségben, névvel ellátva), kedvenc (királylányos, lovagos) mesekönyveket (névvel ellátva), s azt a Cd-t amin a kedvenc királylányotok énekel! Minden kis királylányt és vitéz lovagot sok szeretettel várunk!


8. hét: augusztus 21 - 25. Élet a víz alatt

Ezen a héten az óceánok varázslatos világába tekintünk be. Szabadjára engedjük a képzeletünket és tengeri állatokat, kagylókat, halakat, korallokat kreálunk. Megalapítjuk a tökéletes nyaralás színpadát. A hét megkoronázásaként kincsvadászatot szervezünk, ahol kagylókat és más tengeri csodákat keresünk.


Programterv:

8:00-9:30 Érkezés, folyamatos reggeli
9:30 - 10:30 Játszótér, udvari játék
11:00 Tízórai
11:15- 12:30 Angol nyelvű játékos foglalkozások
12:30-13:00 Ebéd
13:00-14:45 Mesehallgatás, altató énekek, kicsiknek csendes pihenő
14:45-17:00 Foglalkozások, játék a szabadban, közben uzsonna


Jelentkezés:  millennium@mindenkid.hu
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés