Varázs-ceruza jobb agyféltekés rajz tábor felső tagozatos gyerekeknek
Varázs-ceruza jobb agyféltekés rajz tábor felső tagozatos gyerekeknek
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2112 Veresegyház, Kölcsey u. 94.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302745935
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
2024. júl 1, hétfő - 2024. júl 5, péntek (5 nap) Jobb Agyféltekés Rajztábor felsősöknek
2024. júl 22, hétfő - 2024. júl 26, péntek (5 nap) Jobb Agyféltekés Rajztábor felsősöknek
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Tokaji Melinda a Varázs-Ceruza Rajziskola megalapítója, Jobb Agyféltekés Rajzolást oktató Tréner, képességfejlesztésre specializálódott Kineziológus vagyok. Célom, hogy a gyermekeket bevezessem a realisztikus rajzolás világába, visszaadva ezzel az alkotás iránti lelkesedésüket, valamint önbizalmukat, mely oly sokszor csorbát szenvedhet egy-egy negatív értékelés során. Eszközök és technikák minél szélesebb körű megismerését, kipróbálását támogatom képzéseinken, hogy kreativitásuk még szabadabban kibontakozhasson. Mindezt a tudást, megértő és harmonikus környezetben, bátorító tréner segítségével, saját tempójukban sajátítják el a gyerekek.
Leírás
JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBOR felső tagozatos gyerekeknek - HASZNOS és KREATÍV szünidő, sok-sok élménnyel a VARÁZS-CERUZA RAJZISKOLÁBAN 2024-ben is!

Rajztáborainkban gyermeked fantasztikus élményekkel és rajztudással gazdagodik, önbizalma és kreativitása pedig szárnyakat kap!

A táborainkban résztvevő gyermekek a jobb agyféltekés rajzolás technikájának játékos elsajátításán kívül, izgalmas rajzfeladatok segítségével megismerkednek a legkülönlegesebb rajztrükkökkel és profi eszközhasználattal...

...és, hogy mindez igazán könnyedén menjen, az egészet megfűszereztük néhány agyfélteke integrációt elősegítő gyakorlattal.

A nyári szünidő alatt 5 nap alatt, 3 nap GRAFIT + 2 nap SZÍNES rajztábor keretében sajátítják el a gyermekek a jobb agyféltekés rajzolás alapjait.

A felnőtt tanfolyamhoz hasonlóan, elsajátítják az öt részkészséget, ami az élethű rajzoláshoz szükséges. Ennek a korcsoportnak már nem okoz gondot a dolgok realisztikus ábrázolása. Éppen ellenkezőleg, ekkor már egyértelműen törekszenek arra, hogy a világot a maga valóságában, a legapróbb részletekig megismerjék és ábrázolják.

Ezért a 3 napos grafit tábor utolsó rajzfeladata egy híres ember portréjának elkészítése lesz. A grafit tábor folytatásaként, a plusz két napon, a színes tábor ideje alatt pedig megtanulják tudatosan használni a színeket és fantasztikus pasztell alkotásokat fognak készíteni.

MIT AD GYERMEKEDNEK a jobb agyféltekés rajztábor?

Speciálisan, a 10-14 éves korosztály részére kidolgozott rajztáborainkon megtanulja tudatosan használni mindkét agyféltekéjét.

Azon túl, hogy mindenkit ámulatba ejtő rajzokat készít majd gyermeked, számos előnyhöz jut:

- jobb agyféltekéjének edzésével megsokszorozza teljes agyi kapacitását,
- megtanul számos, otthon is könnyedén végezhető, a gyorsabb és hatékonyabb agyintegrációt elősegítő gyakorlatot, melyek alkalmazásával könnyebben tud majd koncentrálni,
- ezáltal élvezetesebbé, hatékonyabbá válik a tanulás,
- jelentősen javulnak tanulmányi eredményei,
- növekszik önbizalma, a tanórákon aktívabb lesz,
- fejlődik kreativitása és problémamegoldó képessége.

Mindezt a tudást, megértő és harmonikus környezetben, bátorító tréner segítségével, saját tempójukban sajátítják el a gyermekek.


FONTOS TUDNIVALÓK a táborról

- Részvételi korhatár: 10-14 év

- A tábor első három napja reggel 9-kor kezdődik, és délután 16.00h-ig tart. A tábor utolsó két napja csütörtökön délután 15h-ig, pénteken pedig 14.00 óráig tart.

- Az ebédszünet kb. 30 perc, az étkezés fakultatív. Ez azt jelenti, hogy akár otthonról is hozhattok ételt magatokkal, igényesen felszerelt konyhánkban meg tudjuk oldani az étel tárolását és melegítését.

- A táborba nem kell semmit sem hoznia gyermekednek, hiszen minden rajzeszközt mi biztosítunk.

- A kapott rajzeszközöket a tábor végén haza is vihetitek, hogy az alkotás otthon is biztosított legyen gyermekednek.

- Gyermeked igényes, művészi és inspiráló környezetben, a Varázs-ceruza Rajziskola professzionálisan felszerelt oktatótermeiben tanulhat.

Az 5 NAPOS gyermek Jobb Agyféltekés GRAFIT-és SZÍNES Rajztábor díja: 59.900.-Ft/fő


MIT TARTALMAZ az ár?

- Részvételi lehetőséget az 5 napos gyermek Jobb Agyféltekés Rajztáborban.

- Minőségi, művész rajzeszközöket és speciális feladatlapokat melyeket a tábor végén hazavihet gyermeked.

- 5 napos tábor esetén az ár tartalmazza még a minőségi pasztell krétákat is, hogy otthon se álljon meg az alkotás.

- Agyfélteke integráló gyakorlatokat, hogy még könnyebben menjen a rajzolás.

- A tábor után 6 hónapon belül, 60 perc ingyenes Skype konzultációs lehetőséget, ha tanácsra van szükségetek. Értéke: 9.900.-Ft.

Szeretettel várunk Benneteket is!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Az egyik legjobb döntés volt, hogy ide vittem 10 éves kislányomat. Nagyon ügyesen megtanult rajzolni, azóta is rendszeresen alkot valamit. Nagyon élvezte a tábori napokat, mindig vidám mosollyal az arcán hoztam haza.

Kedves, segítőkész és barátságos oktatók voltak. Szuper a helyszín is!

Köszönet a lelkiismeretes munkájukért és a profi szervezésért!

Budai Andi