Zenés - Drámás Alkotótábor
Zenés - Drámás Alkotótábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény: 39.900 ft/testvér
Ajánlott életkor
8-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.

Intenzív alkotótábor, melyben zenei és improvizációs eszközökkel a résztvevő gyerekek megtapasztalják a szabad alkotómunkát, kibontakoztathatják kreativitásukat, felelős döntéseket hoznak, melynek révén megélik saját kompetens énjüket, és ezalatt számos tapasztalatok szereznek az együttműködésről és konfliktuskezelésről. A hét során nemcsak a közös dramatikus és improvizatív zenei játékok és alkotás kovácsolja össze a gyerekeket, de a tábor végén a csoport közös döntése alapján a szülőknek is bemutathatják alkotásaikat, ezzel megerősítik magukban saját értékeiket, az élmény pedig felerősíti, és tartósan beépíti a folyamat alatt elsajátított tudásukat.

A nap elején közös drámajátékokkal kovácsoljuk össze a közösséget és segítjük a feloldódást. Ezt követik majd jellemzően a kiscsoportos munkák, ahol Julcsival zenei alkotásba, Dorkával szerepjátékalapú jelenetkészítésbe kóstolhatnak bele a gyerekek. A folyamatok végét az alkotások bemutatása zárja, majd ezt követi az ebéd. Ezután a szabadban folytatjuk tovább a játékot, elmélyültebb egyéni alkotásokat készítünk, vizibomba csatázunk, vagy a pénteki bemutatónk összeállításán dolgozunk. A nap végét közös rátekintés zárja az aznapi eseményekre.

Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be, az egyes táborok napirendjét részletes leírásuknál pontosan feltüntettük. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
A táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés