Viharsarki Kalandozó Sporttábor
Viharsarki Kalandozó Sporttábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5520 Szeghalom, Várhelyi Ifjúsági Tábor
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36704201107
+36703382596
Bentlakásos ár
39 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény 10%
Ajánlott életkor
7-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Szeretettel várjuk azokat a kis kalandorokat, akik nem riadnak vissza egy izgalmas éjszakai túrától vagy egy kalandpályás megmérettetéstől. Ha szereted a természetet, szeretsz mozogni és nagyokat mókázni a fűben fetrengve a pajtásaiddal vagy a tábortűz körül szívesen elmesélnéd a legfrankóbb táboros történeted a többieknek, miközben a pillecukrod szétolvad a nyársadon, akkor dobd be a hálózsákot a tatyódba és kalandozz velünk!

Helyszín:
A Sebes-Körös partján elhelyezkedő Várhelyi Ifjúsági Tábor Szeghalom központjától 4 km-re található és számos sport-és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az oda látogatók számára.

Utazás:
- Szeghalom és környékéről: a gyerkőcöket kérjük a táborba hozni. Érkezés hétfőn reggel 730-tól. Távozás pénteken délután 1600-tól.
- Békéscsaba és környékéről: vonattal, pedagógusok kíséretében. Indulás hétfőn reggel a békéscsabai vasútállomásról a 8.19-kor induló vonattal. Érkezés pénteken délután a békéscsabai vasútállomásra a 17.17-kor érkező vonattal.
- Budapest és környékéről: vonattal, pedagógusok kíséretében. Indulás hétfőn reggel a Keleti pályaudvarról a 7.10-kor induló vonattal. Érkezés péntek délután a Keleti pályaudvarra a 16.50-kor érkező vonattal.

Napi programterv:
1. nap: Utazás, tábor elfoglalása, ismerkedés egymással és a lenyűgöző környezetünkkel, ebéd, szabad játék, csapatok kialakítása, vetélkedők.
2. nap: Reggeli után bringatúra Füzesgyarmatra, lovaglás és állatsimogató látogatás, útközben megállunk ebédelni, a táborba való visszaérkezés után pedig chillezünk és meditálunk egy kicsit, hogy minden energiánk rendelkezésre álljon a sötétedés utáni éjszakai kalandtúrához. Azok, akiknek hosszú volna ennyi tekerés egy napra, vonattal jöhetnek át Füzesgyarmatra pedagógusok kíséretében természetesen.
3. nap: Reggeli után utazás busszal a gyulai kalandparkba, kalandozás után ebéd, majd látogatás a Surinás Sütiházba, ahol megkóstoljuk Békés megye legfinomabb fagylaltját. A táborba való visszaérkezés után szabad játék. Sötétedéskor szabadtéri mozi meglepi mese vetítéssel.
4. nap: Ezen a napon reggeli után több opció közül is választhatnak a srácok. 1. Evezés a homokdombig és vissza (mentőmellényben, hajónként minimum egy felnőtt kíséretében). 2. Vizifoci és ugrálóvár a táborban. 3. Strandolás a Vidra tanyán, ebben az esetben séta a Vidra tanyához és ott 2-3 órás pancsolás medencében (nem a folyóvízben). Ebédre bográcsozunk, ebéd után egy órás csendes pihi, majd készülődés az esti zsongásra, ahova a szülőket is várjuk szeretettel. Tábortűz, pillecukor-és szalonnasütés, a srácok által a héten készített kis műsorok előadása, igazi tábor hangulat. Ezen az estén szeretettel várjuk a szülőket is egy közös tábortüzes, pillecukor- és szalonnasütős bulira.
5. nap: Reggeli után „szelfi fal” készítés, csoportjutalmazások, közös fotózkodás a remekművünk előtt, közös ebéd, táborzárás, majd kalandos hazautazás vonattal Szeghalomról Békéscsabára/Budapestre.  A szeghalmi és környékbeli gyerkőcökért kérünk szépen érte jönni. Hazafuvarozásban tudunk segíteni, amennyiben minden gyermek elhagyta már a tábort (előzetes egyeztetés szerint).

Az ár tartalmazza a teljes ellátást ( reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsora, napközben zöldség-gyümölcs, rágcsa és innivaló korlátlan mennyiségben), a szállást 10-12 fős szobákban (ágyneművel együtt), az összes programot, felszerelésekkel és eszközökkel együtt és az utazás költségeit és 0-24 órás odafigyelő gondoskodást.
Jelentkezéskor 10.000 Ft helyfoglaló fizetése szükséges.

Vérbeli kalandozók sátorozhatnak is, ehhez a helyszínen tudunk sátrat biztosítani, viszont ebben az esetben a kalandozók hozzanak magukkal hálózsákot.

Ami az utazóba mindenképpen kerüljön bele:
kényelmes, kalandozós, sportos ruházat egész hétre
fürdőruci/fürdőnaci, papucs és törülköző a strandoláshoz
bukósisak a bringatúrához
fejlámpa vagy zseblámpa az éjszakai kalandozáshoz
esőkabát
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés