Bushido Önvédelmi Tábor
Bushido Önvédelmi Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 5350 Tiszafüred, Kastély út 2.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202936173
Bentlakásos ár
70 000 Ft
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-99
Turnusok
2024. júl 15, hétfő - 2024. júl 20, szombat (6 nap) Bushido Önvédelmi Tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Bushido Önvédelmi Tábor - Egy tábor, ahol a mozgásé a főszerep!
A tiszafüredi Horgász- és Családi Camping ad otthont a táborunknak.  
Programjaink között szerepel a Kagami-ryú fekete övesei
által tartott, korosztály szerinti edzések, ahol hatékony önvédelmi
fogásokat sajátíthatnak el a táborozók, több harcművészeti stílus
bemutatója-edzése, strandolás, ütőfás-labdás és ügyességi játékok, rossz idő esetén kézműveskedés,
filmnézés és irányított elméleti foglalkozások a fedett étkező
helyiségben. A díj tartalmazza a napi 3-szoros étkezést, a strandbelépőt és egy emlékpólót is.
Várjuk teljesen kezdők és a harcművészetben már járatos gyerekek és
felnőttek jelentkezését is!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Nagyon jól éreztük magunkat.Különböző harcászatokal ismerkedhedtünk meg.Sok vidám feladatokkal szinesitve.Gyerekeknek esti mesékkel játékos feladattokal.sok barátságot szerereztünk.Következő tábrra készülődünk.
A nevem Kontra Csenge Kata.Nekem nagyon tetszett a tábor nagyon játékos volt, amikor megérkeztünk nagyon sokan vártak ránk leraktuk a cuccokat és mentünk a táborba.Nagyon sok fajta edzés volt. A legjobban a táncos edzés tetszett mert zenére ment. Jók az önvédelmi edzések is . Rengeteg jó dolgot és odafigyelést kaptam . Szeretnék legközelebb is részt venni rajta.
Minden gyerek csak épülhet belőle. Az ott lévő mesterektől sokat tudnak tanulni a gyerekek, nem csak a harcművészetről hanem az életről. Mindenkinek csak ajánlani tudom élvezetes nagyon, az öcsém rendkívül élvezte a mai napig meghatározó neki.
A lehető legjobb hely a gyerkőcök számára. Kicsit szakít a hagyományos nyári tábor képpel. Sajnálom, hogy gyermekként nem tudtam ehhez hasonló táborban részt venni. Sokféle harcművészettel és küzdősporttal lehet megismerkedni. Csak ajánlani tudom. 10/10 :)
Nagyon sok táborban voltam már életem során , és mind közül ez adta nekem a legkellemesebb emlékeket. Minden nap jók voltak a programok , állandó felügyelet alatt voltunk. Nagyon jó, hogy idén is lesz tábor, én már jelentkeztem is.
A világ legjobb hete a világ legjobb helyén. :D
augusztus 4 óta várom :)
remek lehetőség arra, hogy kiszakadjunk egy kicsit a hétköznapokból, egy rendkívüli társasággal együtt. :)
Maga a hely is elképesztő! Csak ajánlani tudom. :D
Szerintem nagyon tartalmas a tábor, minden gyerek talál olyan programot, ami tetszik neki, edzések után pedig lehet egyet csobbanni a tóban! Emellett nagyon fontos, hogy itt biztonságban vannak a gyerekek, sok mester vigyáz rájuk!
Luca lányommal voltunk, idén is megyünk! Több stílusból is voltak mesterek bemutatózni, tábortűz, barátok, mozgás, játék, nyár - mi kell még?
Talán, hogy az amúgy válogatós lányom repetát kért a kajából. :)
Ez a tábor amire mindig is szüksége volt a gyerekeknek! Tavaly nyáron voltak először a unokaöccséim ebben a táborban és nagyon jól érezték magukat.Számos harcművészetet megismerhettek és ezek alapjait sajátíthatták el, mindezeket úgy, hogy konfliktus kezelő magatartást és hatékony önvédelmet tanultak, semmiképpen sem aggresszív harcmodort. A különböző harcművészetek során tiszteletet, odafigyelést tanultak játékos keretek között, egy nagyon jó hangulatú közösségben. A tábor a klasszikus sátor táborokat idézi egy kellemes kempingben Délegyházán egy tó partján, sor versennyekkel izgalmas edzésekkel fürdözéssel és programokkal színesíti megannyi harcművész és egy tucat nevelő a tábor összes napját. Csak ajánlani tudom! :D
Nagyon jó és változatos edzések, felkészült oktató és maximális bisztonság a gyerekek számára! Az edzők nagyon jó hanguatot alakítanak ki, és nagyon jó érzik magukat a gyerekek. Évek óta járunk! csak ajánlani tudom!
Nekem személy szerint a vizes edzések tetszettek a legjobban, egy meleg nyári napon ennél önfeledtebben nem lehetne eltölteni az időt. Zseniális! Maga az egész tábor egy másik világba repít, és valóban kiszakít a hétköznapokból.
Az egésznek egy amolyan Semmihez nem fogható hangulata van a sátrakkal, a tábortűzzel és persze az ott résztvevő emberekkel együtt. Úgyhogy... Ott találkozunk! ;)
Egy évvel ezelőtt el jött velem a szomszéd kis fiú (9 évesen) ebbe a táborba. Nagyon élvezte egy örök emlék maradt nekik.
Oda haza a szülők 1 hét után meg kérdezték tőlem ,hogy mit csináltunk a gyerekével, mert:
-már egy hete nem ül a számítógép előtt és alig lehet be hívni a kertből
-vacsoránál nem válogat és el is takarít maga után
-fegyelmezettebb lett és tisztelet tudóbb
...és még sorolhatnám ,hogy áradoztak a szülők ,hogy milyen jót tett a gyermekének ez a tábor.
Ezt a srácot idén is küldik a szülők a táborba, és be is akarják íratni szeptembertől egy éves önvédelmi tanfolyamra.


Remek tábor volt; átgondolt szervezés, a gyerekek folyamatosan felügyelett alatt voltak úgy, hogy mindeközben szabadon, jól tudták magukat érezni. Az egész testet és elmét megmozgató edzéseken is nagyon jól érezték magukat!
Többször voltam már az elmúlt években, és mindig nagyon jól sikerül a tábor. Egy éve született a kisfiam, és már alig várom, hogy pár év múlva vele is részt vehessek ezen a nem mindennapi kalandokkal színesített táborban. Tetszik, hogy a gyerekek olyan tulajdonságaikat fejleszthetik (pl. közösség építés, kommunikáció, elfogadás, kitartás) melyekre manapság nem sok figyelem fordul.

A helyszín csodálatosan szép, a harcművészeti stílus vezető edzői és mesterei pedig mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Remélem még sokáig megtartják ezt a régi hagyományokkal rendelkező, de folyamatosan megújuló tábort!
Még 2012-ben voltam és hatalmas élmény volt, melyre máig is tisztán emlékszek. Rengeteg jobbnál jobb program, játék és kaland várt rám azon a héten. Remekül éreztem magam. Sokat tanultam a mesterektől és életem egy igen meghatározó hete volt.
Volt már a gyerek pár táborban, de mind közül ez volt a legjobb. Zseniális, hogy akár az egész család együtt csinálhat minden programot, nem csak belöki az ember a kempingbe a kölköt, hanem az egész családnak kiváló program. Nagyon élveztük minden percét, nem csak önvédelem volt, hanem kiváló gyerekprogramok és strandolás is. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom. Itt biztosan jó helyen van a gyerek, és ha együtt megy a család, az a legjobb.