Hencida Családi- és Ifjúsági Tábor
Hencida Családi- és Ifjúsági Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország Gömörszőlős, Kassai út 41
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36207753007
Bentlakásos ár
39 000 Ft
Testvér kedvezmény
0-3 éves korig ingyenes; 3-6 éves kor között 33%; április 30-ig 10% kedvezmény
Ajánlott életkor
6-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Táboroztató csapatunk 10 tagból áll. Vannak köztünk népzenészek, szakképzett pedagógusok, cserkészek, néptáncpedagógus, textilművész és egyéb közösségi tevékenységben jártas fiatalok.
Leírás
Programjaink közt szerepel: népzene- és táncoktatás, kézműves foglalkozások, csapatjátékok, íjászat, szablyavívás, kirándulások a csodás gömöri dombok közt, esti táncházak, csűrmozi és sok minden más. A helyszínen egyénileg lovaglásra is lehetőség van. Várunk mindenkit, akit érdekel a népi kultúra megélése, szívesen tölt időt a természetben, és tanul a hagyományos paraszti gazdálkodásról, ökológiáról.
Programjainkhoz igénybe vesszük a gömörszőlősi Ökológiai Intézet rendezvénytermét, a néprajzi gyűjtemény kemencés udvarát, a falu egyik csűrjében kialakított közösségi kuckót, a környékbeli réteket és erdőket, egyszóval mindent, amit lehet!
Szállás összkomfortos szobákban, vendégházban, de sátorozásra is lehetőség van. Az ár tartalmazza a szállás és étkezés (napi 4x) díját, valamint a programokon való részvételt. A Családi Táborban minden programunk nyitott, de semmi nem kötelező. Ha a szülők pihenni akarnak, amíg mi a gyerekekkel foglalkozunk, nyugodtan megtehetik. Az Ifjúsági Táborra hasonlóan színes programkínálattal készülünk a korosztálynak megfelelő összeállításban.
Családi táborunkban családtag nélkül érkező gyermekeket korlátozott számban, 6 éves kortól tudunk fogadni.
A szállásról és étkezésről helyi vendéglátóink gondoskodnak, jórészt helyi alapanyagból, helyben készített ételekkel látnak el bennünket.
Minden egyéb információ megtalálható honlapunkon, felmerülő kérdéseiket várjuk e-mail címünkön.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés