Falmászó napközis tábor Győrben
Falmászó napközis tábor Győrben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202216630
Napközis ár
29 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor fő pillére és vezetője Kovács Albert, az Ibex Falmászóterem szakmai vezetője és tulajdonosa. Albert amellett, hogy az év kisebb-nagyobb részében csodás hegyeket hódít meg és tagja egy magashegyi mászóexpedíciónak, nagy figyelmet fordít a mászóterem gyermek vendégeire. Gyermek edzések mentora és koordinátora, ezen felül a teremben rendezett gyermek szülinapok népszerű animátora. A gyerekek tisztelettel és szeretettel fordulnak felé, ezt megerősítik vendégeink visszajelzései is. Albert segítő társa az első turnusban Kriszta, személyi edző, tréner. Szuper kis hét vár a gyerekekre, telistele mozgással. Kriszta amellett, hogy életében nagyon fontos szerepet tölt be a sport, édesanya is, egy nagyon klassz 8 éves kislány anyukája. A második turnusban a terem társtulajdonosa, Albert párja, Györgyi fogja színessé tenni a gyerekek tábori napjait. Györgyi a gyerekszülinapi rendezvények kiemelkedő koordinátora, és pedagógia vénája révén segít a gyerekeknek önmagukhoz képest mindig egy kicsit többet elérni. Várjuk szeretettel a gyerekeket programunkra, nálunk a folyamatos odafigyelés által gyermekük biztonságban töltheti el a tábori hetet és a sok játékos program élménnyel tölti fel a napokat.
Leírás
2018 nyarán mászótermünkben két turnusban tábort hirdetünk. A táborra várjuk mindazon 7 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szeretik a mozgást, a pörgést, a kalandokat, a kihívásokat és emellett szívesen megismerkednének a falmászással is. Mászó 'előképzettség' vagy tapasztalat nem szükséges, táborunk vezetője nagy tapasztalattal ismerteti és szeretteti meg a gyerekekkel játékosan a falmászást. Emellett rengeteg egyéb, mozgáshoz kapcsolódó játékkal is készülünk.

Tábor tartalma:

- Napi belépő a falmászóterembe
- Mászófelszerelés biztosítása
- Ebéd biztosítása
- Ismerkedés a falmászással, falmászás
- Mászóteremhez tartozó füves szabadtéren különféle szabadtéri játékok: Kötélpálya -csúszás-, Rekeszépítés, Foci, Tollaslabda, Röpi, Frizbi, Babzsák dobás, Slackline, Játékos csapatversenyek, Trambulin
- Jó idő esetén szabadtéri medencézés
- Ebédet követően házimozi
- Kovács Albert magashegyi mászó élménybeszámolója gyerekeknek szólóan a Lenin-csúcs megmászásáról

Tábor időpontja:

2018.06.25-2018.06.29
2018.07.02-2018.07.06
Mindkét turnusban 8:00-16:00-ig rendezzük meg a programokat a gyermekek részére. Gyülekező a mászóteremben: 8:00-8:30.

A mászóterem a tábor ideje alatt csak a gyermekeket fogadja, így az egész terem csak a táborozó gyerekek számára lesz nyitva. :) A tábor létszáma limitált, max. 15 gyermekkel tudunk egy turnusban foglalkozni, így a szabad helybiztosítás érdekében mielőbb küldjék meg a tábor jelentkezési lapját, mely letölthető weboldalunkról.

További információk a táborról kérhetőek személyesen mászótermünkben, vagy bármely elérhetőségünkön.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés