Fairplay Foci - Öt nap gólöröm
Fairplay Foci - Öt nap gólöröm
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény: 39.900 ft/testvér
Ajánlott életkor
8-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.

A tábor során csinálunk egy több sportból álló bajnokságot, ahol a gyerekek csapatban versenyeznek fociban és más játékos csapatsportban. A különböző játékok eredményeit összeadjuk és az ötödik napon eredményt hirdetünk. A csavar az, hogy egy ember több csapatban is megfordulhat, mert minden játékot úgy játszunk, hogy a pontszerző átáll az ellenfélhez, ezzel kiegyenlítettebbek lesznek a játékok, plusz csökken a csapatok közötti rivalizáció. Viszont a bajnoksággal keretet és plusz izgalmat adunk a tábornak.

Az öt nap folyamán minden csapat tart egy másfél órás edzést a többieknek, amire előtte együtt felkészülnek.

A táborban főleg a szociális készségek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. A résztvevő gyerekek a tábor végére egy igazi csapattá érnek, megismerik a fair playt, megtanulnak együttműködni egymással. A tábor végére kitartóbbá válnak, bátran vágnak majd neki a kihívásoknak, és képesek lesznek feldolgozni, tanulni az eredményekből, de egyúttal megtanulnak játszani “csak” a játék öröméért. A reggeleket, még a nagy meleg előtt, kültéri edzéssel, játékkal kezdjük. Utána bent a Létra Klubban tartunk egy “hogy vagy?” kört és belekezdünk a mozgásba. Ebéd után egy csendesebb, kevésbé rohangálós játék jön (csocsó, pingpong, körjátékok), majd délután lejátszuk az aznapi sport mérközéseket a heti bajnokságunkból. Levezető játékkal, közös nyújtással és a nap kiértékelésével zárjuk a napot. Külsős pályákra, parkokba, a budai hegyekbe is ki fogunk járni edzeni. Lesz hegyi futást, kincskereső, mini expedicó.

Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be, az egyes táborok napirendjét részletes leírásuknál pontosan feltüntettük. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
A táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés