Labdarúgó tábor a Velencei-tónál
Labdarúgó tábor a Velencei-tónál
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2484 Agárd, Tópart utca 17.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209806181
Bentlakásos ár
52 000 Ft
Napközis ár
26 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
György László vagyok, a Velencei-tavi Életmód Klub elnöke, a tábor főszervezője. Nyugdíjas testnevelőként a Gárdonyi Sportparknak / Katlan/ vagyok a létesítmény vezetője. Pedagógus diplomám mellett van egy Testnevelési Főiskolai Sportszervezői diplomám is valamint labdarúgó edző is vagyok. Megalapító- vezetője voltam a gárdonyi labdarúgó kollégiumnak / akkor még nem hívtuk akadémiának/ de edzősködtem is. A gyerekek felügyeletét pedagógus házaspár fogja ellátni, az edzőtársaim szintén pedagógus-testnevelők, edzői képesítéssel és gyakorlattal az utánpótlás labdarúgás területén.
Leírás
Labdarúgó tábor a Velencei-tónál

A tábor házigazdája a Velencei-tavi életmód Klub, több mint 10 év sikeres  táborszervezési gyakorlattal a hátunk mögött.    
Résztvevők: 7-13 éves fiúk és lányok. / minimum 1 év iskolai osztály  és maximum a  7. osztály elvégzése.                                                                                                                                                  

A tábor időpontja: 2019.június 24 /hétfő/ - június 28 /péntek/                                              

Helyszíne: beérkezés, távozás, szállás,étkezés,szabadidő: Velencei-tavi Vizi Sportiskola,  Agárd, Tópart utca 17.   Edzések: Agárdi Parkerdő és a Gárdonyi Sportpark műfüves pályái Program:  napi két labdarúgó foglalkozás csoportbontással a korosztálynak megfelelő képzéssel, sok játékkal. Kiegészítő programként vízitúrázás a Velencei-tó vadregényes nádasai között, szabadidőben fürdés a tó kellemes vizében.  

A labdarúgó foglalkozásokat /edzéseket/ magasan képzett, a gyerek-serdülő labdarúgásban nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek vezetik.  Oláh Attila: „A” licences edző,testnevelő. korábban a Gárdonyi Labdarúgó Kollégium, jelenleg a Videoton FC edzője. Bernáth Gyula:  T.E. labdarúgó szakedző, „B” licenccel, testnevelő. Korábban a gárdonyi focisuli edzője majd vezetője. Burucz Barna testnevelő-edző, „C” licenc, jelenleg is NBII-es aktív labdarúgó. A gyerekek felügyeletét pedagógus házaspár fogja ellátni.

Benn lakók: 4 éjszaka szállás, hétfő ebédtől-péntek ebédig napi háromszori étkezés, programok. Beérkezés hétfő: 8.00-10.00 óra, távozás péntek: 14.00-16.00 óra.
Napközisek: hétfőtől-péntekig ebéd, programok. Érkezés naponta 8.00-9.00 óra, távozás 18.00-19.00 óra.                                                                                                                             Költségek: Bennlakóknak 52.000 Ft, napközisként 26.000 Ft

Jelentkezés: határidő:2019.június 17.    

Jelentkezni lehet a vt.eletmodklub@gmail.com címen.
A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező nevét, születési időpontját és a szülő/gondviselő telefonszámát . Az első 45 jelentkezést tudjuk elfogadni.

Befizetés: A jelentkezés feltétele a részvételi költség 50 %-ának előlegként történő átutalása a Velencei-tavi Életmód Klub 10402159-50526590-53861007 számú számlájára 2019.május 31-ig. A közlemény rovatba kérjük beírni:tábor,táborozó neve és, hogy napközis vagy bennlakó. A befizetés és jelentkezés személyesen is intézhető az Életmód Klub Gárdony , Szabadság út 24 sz. alatti irodájában . / Tourinform épület/A második részletet legkésőbb az első napi beérkezéskor kell megfizetni.                                                                                                         Szeretettel várjuk a focizni szerető lányok és fiúk jelentkezését.
Gárdony.2019.04.10
György László TF okleveles sportszervező,testnevelő
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés