Chefparádé főzőtábor - Óbuda
Chefparádé főzőtábor - Óbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1027 Budapest, Bécsi út 27.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612106042
Napközis ár
49 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Várjuk nyáron is a tanulni vágyó konyhatündér/konyhaördöge gyerkőcöket: 5 napos főzőtáborokat indítunk 7-12 évesek számára. A Chefparade óbudai központjában (1027, Budapest, Bécsi út 27.) egy héten át, hétfőtől-péntekig, reggel 9-től 16.30 óráig tartanak a foglalkozások. A maximum 12 fővel futó táborok chef-animátor / tanárnő irányításával folynak. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén 2 KEZDŐ,1 HALADÓ és 2 MESTER TÁBORT is indítunk!


Hol és mikor
A Chefparade óbudai és Sas utcai stúdióiban (1027, Bp. Bécsi út 27. és 1051, Bp. Sas u. 21.) egy héten át, hétfőtől-péntekig, reggel 9-től 16.30 óráig tartanak a foglalkozások. A maximum 12 fővel futó táborok chef-animátor / tanárnő irányításával folynak.

Mi a pontos menetrend?
Minden nap egy újabb tematika köré építjük a foglalkozásokat, ahol egy-egy nemzet konyhájával, vagy egy különleges alapanyaggal, mint pl. a szezongyümölcs, zöldség vagy csokoládé ismerkedünk meg. Délelőttönként csapatépítő vetélkedőket szervezünk az adott téma köré, piacra, különleges műhelyekbe látogatunk, ahol alapanyagokkal ismerkedünk, kóstolunk, bevásárolunk, majd közösen ebédet készítünk. Délutánonként a kézműves finomságoké lesz a főszerep: csokoládét, jégkrémet, lekvárt, szörpöt, sajtot készítünk.

Árak
Az ár tartalmazza: teljes ellátás az 5 napra, napi 3x étkezés a közösen elkészített ételekből, italokból, a nap végén a gyerekek kóstolócsomagot vihetnek haza, valamint minden gyerkőcnek egy saját Chefparade mini-szett és egyedi saját szakácskönyv jár a hét élményeiből összeállítva.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés