Nyári Főzőtábor Miskolcon
Nyári Főzőtábor Miskolcon
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3525 Miskolc, Patak utca 2
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209437116
Napközis ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
2024. júl 1, hétfő - 2024. júl 5, péntek (5 nap) Gasztro workshop 1.
2024. júl 8, hétfő - 2024. júl 12, péntek (5 nap) Gasztro workshop 2.
2024. júl 15, hétfő - 2024. júl 19, péntek (5 nap) Gasztro workshop 3.
2024. júl 22, hétfő - 2024. júl 26, péntek (5 nap) Gasztro workshop 4.
2024. aug 5, hétfő - 2024. aug 9, péntek (5 nap) Gasztro workshop 5.
2024. aug 12, hétfő - 2024. aug 16, péntek (5 nap) Gasztro workshop 6.
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Gasztro workshopunk tele sütéssel-főzéssel, játékokkal, és igazi kreatív kulináris élményekkel. Minden héten, a hét 5 napján a gyerekek betekintést nyernek a profi cukrászok/szakácsok munkájába, hiszen az ő vezetésükkel saját kezűleg készíthetik el a finomabbnál finomabb ételeket, édességeket és desszerteket, édes és sós süteményeket.
A kis gasztromesterek profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, de komoly munkával tanulják meg az ételek és édességek elkészítési technikáit és titkait, akár kedvet kapva ennek a csodás szakmának a további gyakorlására.
Lányok és fiúk, szeretettel várunk benneteket!

Korhatár: 8-14 év

Ár: 55.000 ft/turnus/fő

Időpontok:
2024.július 1-5.  
2024.július 8-12.  
2024.július 15-19.  
2024. július 22-26.
2024.augusztus 5-9.  
2024. augusztus 12-16.

Heti tematika:
Hétfő – magyar ízek
Kedd – olasz ízek
Szerda – francia ízek
Csütörtök – amerikai ízek
Péntek – ázsiai ízek

Napi tematika
(7:30-08:00-ügyelet igény esetén)
8.00-9.00 érkezés
9.00-9.30 reggeli
9.30-12.00 főzés oktatás
12.00-13.00 ebéd
13.00-16.00 cukrász oktatás
16:00-16:30 uzsonna
16.30 távozás

Részvételi információk
A gyerek gasztro workshop hetente indul, hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.30 óráig tart.
A program magában foglal napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel.
A gyerekek minden nap megkapják a recepteket és az el nem fogyasztott finomságokat hazavihetik magukkal.
A heti gasztro workshop végén névre szóló oklevelet kapnak.

Korábbi érkezés és későbbi távozás kérés szerint megbeszélhető, ezzel kapcsolatban, kérjük a jelentkezés után, e-mailben vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Maximum létszám 12 fő. A workshop indulásához szükséges minimum létszám: 8 fő

Korcsoport:
A workshopot 8-14 éves gyerekeknek ajánljuk. Kérjük a jelentkezésnél a gyermek/gyermekek neve mellett tüntesse fel az életkorukat. A gyerekekkel egyszerre több szakképzett felnőtt foglalkozik, így amennyiben szükséges a gyerekeket kor és tapasztalat szerint csapatokra és párokra osztjuk.

Ételtolerancia:
Kérjük, amennyiben gyermekének ételérzékenysége/ételallergiája van telefonon (0620-943-7116) keressen meg minket. Köszönjük!

Higiénia:
A gyermekek és felnőttek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniás szabályok betartására, fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniás feltételeket.

Biztonság:
A gyermekek nem kerülnek kapcsolatba sem a sütővel, sem vágó, vagy szúró eszközökkel. A programot vezető cukrász mellett lesz még 1 fő (óvodapedagógus/tanító), tehát minden nap összesen legalább 2 fő garantálja a gyermekek biztonságát.

Helyszín:
Rozmaring Stúdió - Kitchen & More, Miskolc, Patak utca 2.
Klimatizált stúdiónkban egész nap a legmegfelelőbb környezetben lehetnek a kis vendégeink, így biztosítva számukra a nyugodt és élvezetes szórakozást.

A workshop ára magában foglalja a következőket:
• egész napos program a hét 5 napján
• napi háromszori étkezés, meleg ebéddel
• a főző-sütő workshopok alapanyagai magas minőségben
• szakképzett szakácsok és cukrászok foglalkoznak a gyerekekkel
• kis létszámú csoport (8-12 fő), koncentrált figyelem
• magas minőségben felszerelt konyhastúdió, klimatizált, gyerekbarát környezet
• szakképzett felügyelők a hét minden napján
• a workshop során használatos alapanyagok, összetevők, eszközök és technikák megismerése
• kulináris élmények és személyre szóló oklevél
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés