PEOPLE TEAM Kuktatábor • Nyári tábor
PEOPLE TEAM Kuktatábor • Nyári tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
78 000 Ft
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesó kedvezmény
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
2021. júl 25, vasárnap - 2021. júl 31, szombat (7 nap)
2021. aug 1, vasárnap - 2021. aug 7, szombat (7 nap)
2021. aug 8, vasárnap - 2021. aug 14, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Egy teát bárki képes összebütykölni: kanna, teafű, szűrő, forró víz kell hozzá, és már illatozik is. Nyilván az sem okoz gondot, ha a kistesód megkér, hogy gyárts le neki egy laza szendvicset. És hidd el, a palacsintasütés sem ördöngösség, csak rá kell érezni… az ízére!

Mindennap több hagyományos étel elkészítésével is megismerkedhetsz, és egyszerű, ám nagyon finom különlegességeket is bemutatunk. Ezek a legalkalmasabbak arra, hogy hazatérve elkápráztasd velük a családodat.

Az egész a rizzsel, a galuskával, a krumplival és a salátákkal kezdődik, majd a húsokkal és a lecsóval folytatódik. A harmadik napon már háromízű, virslis tükörtojás virít majd a reggelizőasztalon, dupla csokis muffin lesz a desszert az ebédhez, vacsorára pedig almás zabkekszet majszolgatnak a rajongóid, mert – igen! – ezeket mind képes leszel te magad előállítani.

Piacot és éttermet is látogatunk majd, valamint különféle nemzetek klasszikus étkeit is elkészítjük – a croque monsieur-től a tiropitakiáig.

Minden turnus végén díszebédet rendezünk, amelyre meghívhatod a barátaidat a tábor más szekcióiból is, és díszoklevéllel jutalmazzuk a lelkesedésedet.

Ugyan „sosem bánjuk meg, amikor túl keveset eszünk”, mondta egy nagy ember, de „csak az tud főzni igazán, aki szeret enni is”, tartják sokan. Itt pedig egész biztosan minden ízleni fog.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés