1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2500 Ft Barátkedvezmény/ Testvérkedvezmény, 2500 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
2021. okt 22, péntek - 2021. okt 25, hétfő (4 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A KÖSZI Egyesület célja a gyerekek és fiatalok értékrendjének formálása, olyan kompetenciáinak fejlesztése, mint a logikus gondolkodás, vagy a kreatív és szociális készségek, és olyan közösség kialakítása, ami megtartó erőt biztosít és örömteli élményt ad. A KÖSZI táborvezetői többségükben vallásosak - az evangélikus, katolikus és református felekezetek tagjai, ugyanakkor a táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, vagy bármely felekezethez való tartozás. Szeretnénk hogy tudd, nem célunk senkit meg-, illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. Vegyes társaság vagyunk! Számtalan szakma képviselői, köztük tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is színesíti a közösségünket. Táboroztatóink egy része egykor táborozónk is volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor, másik részük viszont teljesen új csapattag, akiktől mindig új ötleteket, módszereket tanulunk – így biztosítva a hagyományok megőrzését és egyúttal a folyamatos megújulást :) Csapatunk 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági programokat, azóta minden évben szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy egyedi, maradandó táborélményeket teremtsünk.
Leírás
Te is szeretsz csapatban dolgozni, és rejtélyeket megfejteni? Vállalnád, hogy közösen végrehajtotok egy titkos küldetést? Elkalandoznál messzi tájakra is képzeletben? Nem riadsz vissza semmilyen kihívástól – amit a barátaiddal együtt teljesítetek?

Számtalan titokkal, élő szerepjátékkal, izgalmas karakterekkel, folytonos kihívásokkal vár Téged az új KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor. Ha mind összefogunk, talán sikerül teljesíteni a küldetést egy jó ügy érdekében!

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor a fantázia világába kalauzolja a fiatalokat, miközben megmozgatja az agyukat és a testüket is, nem utolsó sorban pedig megmutatja az összefogás, a kooperáció erejét. Miközben számos készséget fejleszt, mint a kreativitást, a problémamegoldó és a kommunikációs készséget, kiváló szórakozást nyújt, s lehetőséget teremt a tartalmas kikapcsolódásra az őszi szünetben is. Felkészült, szívvel-lélekkel dolgozó önkénteseink szeretettel várnak minden fiatalt, aki valaha titkos küldetésekről ábrándozott.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021. október 19. 11:59
LÉGY SZEMFÜLES ÉS FIZESS CSAK 26.000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2021. szeptember 30. 23:59
További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérjük látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.
Táborhely és utazás

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.


A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:
- Csapatépítő programok: Küldetés indul (bemutatkozó gála), Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vándorbankett (táncos mulatság)
- Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)
- Készségfejlesztő és ismeretterjesztő programok: A labor titka (ismeretterjesztő vetélkedő), A maharadzsa álma (ötletességet, kreativitást igénylő vetélkedő)
- Mozgásos programok: A szabadítás (akciójáték), Kulcskérdés (akadálypálya), Keresztények és rómaiak (fogójáték a fénnyel és sötéttel)
- Szerepjátékok: Karakterszemle (csapatos szerepjáték), A titkos tárgyalás (kreatív csapatjáték)
- A titkos küldetés: Az egész táboron átívelő játék új műfajt teremt a gyerektáborok között, hiszen a résztvevők a jó ügy érdekében dolgozó ügynökökké válnak, és  egy titkozatos küldetésre indulnak. A kooperatív játékok során egy képzeletbeli történetbe kerülnek bele, ahol megelevenednek a szereplők és a helyszínek, a csapatok pedig a programok során újabb és újabb feladatokat teljesítenek, hogy célba érjenek. Testi ügyességükkel akadálypályákon jutnak át, logikus gondolkodásukkal rejtélyeket fejtenek meg, kreativitásukat és kommunikációs készségeiket szerepjátékokban kamatoztatják - miközben senkinek nem kell mindenben jónak lennie, hiszen csapatokban egészítik ki egymás képességeit. A készségfejlesztés mellett izgalmas szórakozást, vidám közösségi élményt nyújt a tábor, mely a kalandregényes téma ellenére a lányoknak és félénkebb gyerekeknek is bízvást ajánlott.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés