20. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
20. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
56 000 Ft
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft Barátkedvezmény/ Testvérkedvezmény, 5000 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Önkéntes táborszervezői csapatunk számtalan szakma képviselője, van köztünk tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, jogász, teológus és lelkész is. Odafigyelünk, hogy mindig legyen köztünk olyan, aki több éves tapasztalattal rendelkezik, és olyan is, aki frissen kerül a csapatunkba és új ötletekkel tud előállni. Idén főleg lányos csapat vagyunk, de szerencsénkre így sem kevés (1/3) a fiúk aránya :) Minden évben részt veszünk a Szívvel-Lélekkel Alapítvány előkészítő képzésein, így felkészülten vágunk neki a táboroztatásnak. Sokan közülünk egykori táborozóból lettek vezetők, így mindkét oldalról ismerjük a táborok menetét, és tudjuk mitől lesz igazán jó egy tábor. Odafigyelünk arra, hogy izgalmas, mozgalmas táborokat szervezzünk, valamint, hogy a résztvevő fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. A legkisebbekre szabott KÖSZI Napvető mesetáborban és a KÖSZI Nyomkereső tábor Kölyök turnusában legfeljebb 5 gyerek jut 1 táboroztatóra, az alapvetően kamaszoknak szóló táborainkban legfeljebb 6-7 gyerek jut 1 táboroztatóra.
Leírás
Te is sokszor találod magad viták és viszályok közepén? Szereted, ha tiéd az utolsó szó – vagy inkább elkerülsz minden konfliktust? Más-más miatt veszekszünk a szüleinkkel, barátainkkal, tanárainkkal vagy a szerelmünkkel… Sértődés, féltékenység, kiközösítés, tiszteletlenség, családi balhék – az életünk részei, de hogyan oldhatjuk meg őket? Idén nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban egy fergeteges nyomozásban viszályokkal és konfliktusokkal találkozunk, s nemcsak meg kell majd találnunk a tettest, de békét is kell teremtenünk a szereplők között. Miközben így teszünk, talán magunkat és saját konfliktusainkat is sikerül jobban megértenünk.

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Jelentkezési és befizetési határidő:
- Kölyök turnus: 2021. július 14. 11:59
- Kamasz turnus: 2021. augusztus 4. 11:59
LÉGY SZEMFÜLES ÉS FIZESS CSAK 48.000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2021. június 14. 23:59
További információkért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

- Csapatépítő programok: Detektívrajt (bemutatkozó gála), Kitörés (a népszerű csapatos, összefogást és ötletességet igénylő escape game, azaz kiszabadulós játék), Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vízi Olimpia, Kincsvadászat (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság), Ki mit tud?
- Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)
- Készségfejlesztő és ismeretterjesztő programok: Helyszínelők (ötletességet, kreativitást igénylő program, mely során fontos helyet kap az ismeretterjesztés), Agyhegyező (logikai fejtörőkből, gondolkodást fejlesztő játékokból álló csapatos vetélkedő),Szemfényvesztők (ügyességi akadálypálya bekötött szemmel), Kézműves Palota (délutáni kreatívkodás)
- Mozgásos programok: Úszás, Foci, Táncház, Keresztények és rómaiak (fogójáték a fénnyel és sötéttel), Éjszakai túra, Kirándulás
- Szerepjátékok: A titok nyitja (labirintusjátékot magába foglaló záróprogram),
- Kastélyjáték: Az egész táboron átívelő játék egyedülálló a gyerektáborok sorában, hiszen a fiatalok egy teljes hétre nyomozók bőrébe bújnak, és így keresik egy rejtély megfejtését. A csapatverseny során egy képzeletbeli történetbe kerülnek bele, ahol megelevenednek a szereplők, a helyszínek, sőt a jelenetek is, hogy a kis nyomozók csoportjai versenyre keljenek. Tanúkat hallgatnak ki személyesen, emberismeretüket teszik próbára, logikai feladványokat kell megoldaniuk, együttműködési, érvelési, problémamegoldó készségeiket kell alkalmazniuk. A készségfejlesztés mellett izgalmas szórakozást, vidám közösségi élményt nyújt a tábor, melynek végén minden titokra fény derül.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés