21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Béthel Otthon, Széchenyi utca 8–12
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
​+36203617056
Bentlakásos ár
65 000 Ft
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Részleteket lásd: https://koszi.net/taborok/nyomkereso-detektivtabor-kolyok-turnus/
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
2022. júl 24, vasárnap - 2022. júl 30, szombat (7 nap) KÖLYÖK turnus (3–8. osztályosok)
2022. aug 7, vasárnap - 2022. aug 13, szombat (7 nap) KAMASZ turnus (7–12. osztályosok)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A KÖSZI Egyesület célja a gyerekek és fiatalok értékrendjének formálása, olyan kompetenciáinak fejlesztése, mint a logikus gondolkodás, vagy a kreatív és szociális készségek, és olyan közösség kialakítása, ami megtartó erőt biztosít és örömteli élményt ad. A KÖSZI táborvezetői többségükben vallásosak - az evangélikus, katolikus és református felekezetek tagjai, ugyanakkor a táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, vagy bármely felekezethez való tartozás. Szeretnénk hogy tudd, nem célunk senkit meg-, illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. Vegyes társaság vagyunk! Számtalan szakma képviselői, köztük tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is színesíti a közösségünket. Táboroztatóink egy része egykor táborozónk is volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor, másik részük viszont teljesen új csapattag, akiktől mindig új ötleteket, módszereket tanulunk – így biztosítva a hagyományok megőrzését és egyúttal a folyamatos megújulást :) Csapatunk 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági programokat, azóta minden évben szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy egyedi, maradandó táborélményeket teremtsünk.
Leírás
A tábor mottója: Vitorlát bonts!

Néha úgy érzed, élsz, mint hal a vízben, máskor meg inkább csak a zavarosban halászol? Minden változik körülötted, és te csak próbálod meglovagolni a hullámokat? Életünkben rengetegszer szembesülünk a változás különböző formáival – új iskola, költözés, változó barátságok… De tudjuk, merre visz életünk hajója, és hogyan tarthatnánk biztosan a kormányrudat? Idén nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban egy fergeteges nyomozásban változásokkal és változtatásokkal találkozunk, s nem csak meg kell találnunk történetünkben a tettest, de fel kell kavarnunk az állóvizet is a szereplők körül. Miközben pedig vitorlát bontunk, talán a bennünk és a körülöttünk lezajló folyamatokat is jobban megérthetjük.

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza! A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Alapinformációk
Típus: ottalvós vagy napközis (választható)
Időpont:
- Kölyök turnus: 2022. július 24–30.
- Kamasz turnus: 2022. augusztus 7–13.
Helyszín: Béthel Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12. Megnézem »
Korosztály: 3–8. osztályosok
Idei mottónk: Vitorlát bonts!
Fizetendő költséghozzájárulás:
Napközis: 45.000 Ft
Ottalvós: 65.000 Ft

Légy Szemfüles, és fizess kevesebbet!
Ha hamarabb jelentkezel, 9.000 Ft-tal kevesebbet fizethetsz a Szemfüles kedvezménynek köszönhetően!
Szemfüles időszak jelentkezési és befizetési határideje:
- Kölyök turnus: 2022. június 26. 23:59
- Kamasz turnus: 2022. augusztus 4. 11:59
További kedvezmények a weboldalunkon!

Kapcsolat
Tihanyi Hanna
koszi@koszi.net
+36 20 361 7056
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés